Producătorul de mașini electrice Tesla recheamă în fabrică 123 000 de sedanuri din întreaga lume pentru a rezolva o problemă cu sistemul lor de direcție asistată. Reparațiile vizează toate modelele S construite înainte de aprilie 2016, din cauza a trei șuruburi care țin fixat motorul servodirecției în poziție și care, prin corodare, fie se pot pierde sau se pot rupe, eventual provocând o deteriorare a servodirecției.

Compania declară că problema se întâmplă rar în regiuni în care sarea este folosită pentru a curăța zăpada și gheața de pe șosele. Este o rechemare a tuturor mașinilor, chiar și a celor din zonele mai calde, doar pentru a preveni orice situație neplăcută, deși nu au fost raportate accidente în acest sens. Serviceurile autorizate vor înlocui șuruburile existente cu altele care sunt mai rezistente la coroziune. Proprietarii vor fi anunțați prin e-mail, iar Tesla spune că piesele de schimb vor fi disponibile mai întâi în zone cu temperaturi scăzute și ulterior în regiunile mai calde.

În cazul în care aveți nevoie de piese auto la cele mai bune prețuri, vă recomandăm magazinul online de piese auto www.AutoPieseonline24.Ro. Puteți să beneficiați de o reducere de 70% pentru piesele de schimb necesare pentru a da viață mașinii dumneavoastră.

Au văzut: 249