Timp liber

Micuta-Turista.com – Un nou blog de calatorii ce merita citit!

Cum va imaginati primele saptamani sau luni din viata viitorului vostru copil? Probabil ca multi dintre parinti se gandesc la scurte plimbari in parc la aer liber sau prin curtea gradinii de la tara. Insa ce ati spune de adevarate escapade alaturi de cel mic la munte sau la mare? Stiu ca acesta este un subiect delicat pentru multi dintre parinti, acestia dorindu-si sa isi fereasca micutul de orice de microbi sau de virusi din afara. Toti am gandit asa la un moment dat, fara doar si poate. Dar, dupa ce am citit aventurile Mariei de la www.micuta-turista.com, ne-am dat seama ca nu avem de ce sa ne facem atat de multe griji!

            Ce putem invata de la Maria si de la parintii ei?

Parintii Mariei sunt pasionati de calatorii si mai ales cele de pe litoral. Si asta pentru ca tatal Mariei este nascut chiar la Constanta, ceea ce ii da si avantajul Mariei de a isi avea bunicii la mare. La nici trei saptamani de la nastere, Maria a plecat impreuna cu parintii pentru prima data la mare. Micuta s-a obisnuit din prima cu plimbarile cu masina si cu schimbarile de peisaj si de aer, astfel nefacandu-le deloc probleme parintilor pana acolo.

Vara a continuat in forta pentru Maria, micuta ajungand de mai multe ori la malul Marii Negre. Odata cu trecerea primelor luni de viata, Maria a invatat sa se bucure de nisip si de apa, jucandu-se alaturi de parintii ei si de alti copii intalniti pe plaja. Astfel ca chiar i se potriveste numele de micuta turista pe blogul de calatorii pe care il are.

Anul acesta, nici nu a venit vara, si Maria a si ajuns iar pe plaja. Fiind o vacanta in extra-sezon, Micuta Turista s-a bucurat de un soare nu foarte puternic si de o plaja aproape pustie prin unele parti. Din cauza vantului care batea destul de puternic, Maria a fost surprinsa de valurile mari si de zgomotul produs de acestea, asa ca nu a mai avut curajul sa intre in mare chiar si daca ei ii place foarte mult sa se joace in apa. Maria a putut vedea in acest weekend atat plaja din Mamaia, cat si plaja din Vama Veche, o statiune indragita mult de parintii ei.

Cum vi se par aceste aventuri pe care Maria le traieste inca din primele luni de viata alaturi de parintii ei? Nu-i asa ca parca atunci cand le citim ne dam seama ca poate am vrea sa fim prea protectivi cu cei mici?! Parintii Mariei spun ca nu vor sa isi creasca copilul intr-un glob de cristal, asa ca incearca sa o integreze pe micuta in toate activitatile lor. Fie ca au o intalnire de afaceri, fie ca pleaca intr-o vacanta sau merg la o cina cu prietenii, Maria este mereu acolo alaturi de ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *