Timp liber

Piscine ieftine pentru adulti si copii

Astazi poti achizitiona piscine ieftine in orice dimensiune si structura, deoarece exista o gama extinsa de modele. Acum nu trebuie sa mai mergi departe de casa, transpirand prin mijloacele de transport pentru a ajunge la plaja sau la rau, consumand bani si timp. Poti inota in propria ta curte, deoarece pe site-ul magazinului online cu piscine, vei gasi ceva pentru tine si copiii tai si veti fi incantati.

Tipuri de piscine pentru casa de vara

Inainte de a cumpara orice tip de piscina, ar trebui sa afli mai multe informatii despre ea. Insa, cele mai bune optiuni sunt piscinele ieftine pentru familiile cu un buget mic, dar care au un design mobil si care pot fi usor instalate si dezasamblat. Se pot distinge urmatoarele tipuri de piscine ieftine, carora ar trebui sa le acorzi atentie:

Piscina gonflabila 

Are o forma clasica rotunda, fiind cea mai cautata si cea mai populara. Pe piata in domeniu, gama de astfel de piscine este foarte larga. Este usor de instalat si dezasamblat, volumul poate fi cuprins intre  2300-21200 l, iar adancimea intre 50-130 cm. De asemenea, poate fi echipata  cu filtre speciale. Daca piscina are o inaltime semnificativa, setul include o scara de 3-4 trepte. Rezervorul este fabricat din PVC, ranforsat, cu o rola de aer pe marginea superioara, care pastreaza intregul volum de apa. Pentru a instala intreaga structura, este necesar sa se puna o protectie pe o platforma plana pregatita, sa se intinda piscina si apoi sa se umfle cilindrul. In final o poti umple cu apa si poti inota.

Piscina cu cadru

Aceasta prezinta mai multa siguranta si are o durata de viata mai lunga. In piscina gonflabila, apa se poate varsa si nu este sigura pentru copiii ramasi fara supraveghere (ceea ce este imposibil de facut). Piscina cu cadru are o constructie solida, metalica. Acest cadru asigura presiunea principala a apei. Durata sa de viata este mult mai mare decat pentru primul tip, de pana la 10 ani. Poate fi dreptunghiulara (inot- lungime de pana la 7 m, inaltime de pana la 140 cm) si rotunda, echipata cu o pompa de filtrare. Aceasta din urma are o greutate mai mica si un pret mai mic. Piscina poate fi achizitionata la un pret accesibil, in functie de dimensiune si forma.

Piscina in aer liber 

Se compune dintr-un cadru din metal si plastic. Avantajul sau este greutatea mica  si rapiditatea in  asamblare si dezasamblare, dar si faptul ca poate fi indepartata pe perioada iernii.  Durata de viata este de 30-60 de ani (in functie de model), iar costul mai mare, este pentru o piscina cu o inaltime de 0,9 m si diametre de 3,6 m. Kitul include, de asemenea, un filtru si alte echipamente necesare. La vanzare vei gasi o colectie de piscine ieftine de orice dimensiune si in orice forma, de la rotund la oval.

Piscina SPA

Este, de obicei, gonflabila, de dimensiuni mici cu aero-masaj, unele modele fiind echipate cu apa incalzita. Costul sau este destul de accesibil.

Piscina pentru copii 

Daca modelele anterioare sunt destinate intregii familii, atunci acest tip de piscina este numai pentru copii (de la 3 ani). Piscina are o dimensiune mica, o culoare stralucitoare si costa destul de ieftin. Pentru copii exista modele de piscine cu cadru si gonflabile.

Complexul de joaca pentru copii  

Este o piscina cu diverse atractii de apa (fantani, animale gonflabile etc.). Este perfecta pentru o distractie placuta a copiilor de pana la 3 ani. Daca doresti sa cumperi o piscina ieftina, atunci ar trebui sa alegi dintre modelele gonflabile. Cu toate acestea, alegerea ta ar trebui sa depinda de mai multi factori, in care este inclus si pretul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *