O mare parte din populatia Terrei se lupta cu un inamic invizibil – alergia. Ochiul nostru nu poate identifica cum arata si ce forma are alergenul propriu zis, dar consecintele influentei lor sunt evidente si deseori neplacute: nas infundat, nas care curge, stranuturi in salva, lacrimare, mancarimi ale ochilor, nasului, pielii, umflaturi, roseata, eruptii cutanate, etc.

Rinita alergica este cea mai des intalnita forma de alergie si poate fi cu usurinta tinuta sub control cu remediul natural sniztop. Sniztop este cel mai nou remediu natural cu actiune rapida in alergiile sezoniere si ambientale. Sniztop pastile alergie actioneaza rapid, in cca 10 minute de la administrare si este recomandat atat adultilor cat si copiilor cu varsta mai mare de 6 ani. Fiind comprimat masticabil este simplu si usor de administrat, oriunde si oricind apar simptomele alergiei. Se poate si asocia cu tratamentul medicamentos daca acesta nu controleaza simptomele pe toata durata zilei, si spre deosebire de medicamente Sniztop nu da somnolenta, fiind preferat de persoanele active.

Particule alergizante se afla peste tot in mediul inconjurator. Alergiile la polenuri debuteaza primavara si se pot prelungi pina toamna tirziu – redutabila fiind alergia la Ambrozie, o reala problema de sanatate publica. Dar si praful, parul animalelor domestice, mucegaiurile, produsele cosmetice sau detergentii casnici, poluantii din trafic sau industriali –  sunt  frecvent cauze ale manifestarilor alergice.  Putine persoane au norocul de a nu fi suferit cel putin o data in viata vreo reactie alergica. Majoritatea dintre noi insa suntem periodic sau constant expusi la factori alergizanti, si suntem mereu in cautarea celor mai noi, eficiente si sigure metode de a controla reactiile alergice.

Atunci cand ne chinuie reactiile alergice precum:

  • Mancarimea si inrosirea nasului si a ochilor
  • Stranut frecvent, nas infundat sau care curge
  • Dermatita sau alte semne ale alergiei

este cazul sa apelam cu incredere la remedii naturale care ne usureaza viata pentru ca tin alergiile sub control si ne permit sa ne continuam firesc activitatile zilnice.

Alergia este misterioasa in felul ei. Nu este contagioasa, nu este provocata de virusi sau microbi, dar poate perturba in mod semnificativ viata obisnuita si pe termen lung, netratata, duce la afectiuni mai grave – rinozinuzite, astm.  Nu numai ca restrictioneaza alegerea mancarii si bauturilor si iesirile in parcul preferat, dar, pentru ca afecteaza respiratia, odihna si somnul, in timp poate duce la oboseala, scaderea puterii de concentrare si limitarea activitatilor cotidiene.  

Pana in prezent, medicii si oamenii de stiinta nu stiu de ce unele persoane dezvolta alergii. Dar esenta a ceea ce se intampla este agresiunea excesiva a propriului sistem imunitar impotriva unor substante externe aparent complet inofensive. Se declanseaza astfel o cascada de reactii inflamatorii la fiecare intilnire a sistemului imunitar cu alergenul respectiv. Scopul fiecarei persoane care este predispusa la alergii este sa tina rapid simptomele sub control si sa se bucure de viata pe deplin.

Au văzut: 45004