Siguranța noastră și a celor dragi trebuie să reprezinte o prioritate pentru fiecare dintre noi. Există evenimente și situații în viață asupra cărora nu putem exercita un control total și care ne pot lua prin surprindere. Avem însă și posibilitatea de a ne pregăti din timp pentru a putea preveni sau trece mai ușor peste momente neplăcute și neprevăzute. De asemenea, putem lua anumite decizii care să ne asigure nouă și familiei noastre un viitor cât se poate de liniștit și lipsit de griji. Cu ajutorul unor investiții periodice a unor sume de bani, pe o anumită perioadă de timp îți poți asigura, pe viitor, o sursă de venit și de ajutor financiar de care te poți folosi.

Asigurări pentru tine și familia ta!

         Dacă ești responsabil de bunăstarea și confortul familiei tale înseamnă că ai unele responsabilități în plus de care trebuie să te ocupi. Când familia se bazează pe tine trebuie să iei cele mai bune decizii benefice pentru tine și cei dragi. De la obiectele pe care le dețineți, locuință și mașini până la sănătate, poți apela la asigurări care se vor dovedi de mare ajutor dacă o situație neprevăzută sau neplăcută va apărea.

1.     Asigurare CASCO

Știi că mașina pe care o folosești tu și ceilalți membri ai familiei trebuie să fie asigurată. O poliță obligatorie RCA va fi folositoare atunci când într-un accident în trafic vinovat vei fi tu sau cineva care va folosi mașina ta. Pe de altă parte, alegerea unei  asigurări suplimentare, CASCO, pentru mașina familiei va oferi numeroase avantaje. Cu ajutorul acesteia, autovehiculul tău va fi protejat de numeroase riscuri, de la lovituri și furt până la fenomene meteo și incendiu.

2.     Asigurare Renta Master

Cea mai importantă sarcină a unui părinte este aceea de a le asigura copiilor săi un viitor cât mai sigur și liniștit. Pentru a te asigura că vei avea copii independenți și care se vor descurca în viață trebuie să le oferi o educație solidă și să le oferi sprijinul, dar și spațiul necesar pentru a se dezvolta armonios. Poți, de asemenea, să le asiguri din timp o sumă de bani pe care să o folosească ulterior, când vor avea nevoie de ei. Dacă ești interesat de formarea unui plan financiar pentru copiii tăi, o asigurare Renta Master de la Asirom.ro este o variantă accesibilă care acoperă atât riscuri de bază, cât și riscuri suplimentare. La termenul stabilit al acestui contract, copilul tău va primi un suport financiar, sub formă de rentă de studii, pentru a-și urma visurile.

3. Asigurare de sănătate

Sănătatea trebuie să reprezinte o prioritate pentru tine și familia ta. O asigurare de sănătate îți oferă acces la servicii medicale complete de diagnosticare și tratament în sistemul privat. De asemenea, aceasta poate fi folosită pentru soț/soție și pentru copil.

Prin urmare, realizarea unei serii de asigurări se pot dovedi mai mult decât folositoare atât pentru tine, cât și pentru cei dragi.

             Sursă foto: pexels.com