Folosirea corecta a unor campanii AdWords iti poate aduce succes in companie intr-un mod eficient si un timp relativ scurt.

Utilizarea de campanii AdWords este, totusi, un mister pentru multa lume, mai ales pentru cei ce sunt la inceput de drum si nu au mai utilizat aceasta modalitate moderna de publicitate. Lumea marketingului este in continua schimbare si dezvoltare. Astfel ca, pentru a te afla in topuri, trebuie sa fii in pas cu aceste schimbari.

Avantajele care vin odata cu utilizarea Google AdWords

Este o metoda eficienta pentru a-ti creste numarul de clienti

Daca este sa vorbim despre analitice, Google este pe primul loc si va face o treaba extraordinara pentru a-ti aduce cat mai multi posibili clienti. Daca toate campaniile tale sunt create si setate corespunzator, au potentialul de a genera un numar larg de clienti noi, iar Google Adwords iti da posibilitatea sa te axezi pe acei clienti care cauta exact ceea ce ai tu de oferit.

  • Folosind campanii AdWords poti masura succesul tau

Cand folosesti orice metoda de marketing, cel mai important aspect este sa poti masura succesul campaniilor, iar Google AdWords iti da aceasta posibilitate. Pentru a sti ce functioneaza si ce a avut cel mai mare efect asupra clientilor tai, este important sa vezi reactiile acestora la campaniile tale. De asemenea, astfel poti vedea si ce nu a functionat si ce are nevoie de imbunatatiri pe viitor.

  • Este o modalitate destul de necostisitoare

Sa pornesti pe drumulul campaniilor Ads este un pas destul de simplu si ieftin. Fiecare cuvant cheie are un anumit cost per click. Asta iti da sansa sa alegi exact cat vrei sa investesti intr-o campanie si sa iti setezi un anumit buget limita care nu poate fi depasit. Insa, trebuie sa fii constient ca anumite industrii au un cost per click foarte ridicat. Astfel, daca afacerea ta face parte din acele industrii, o astfel de campanie va fi mult mai costisitoare.

  • Poti sa tintesti la fix si sa faci re-marketing

Asta este, probabil, una dintre cele mai mari avantaje pe care le ofera Google Ads. Poti sa tintesti spre orice public doresti, orice locatie si orice dispozitiv folosit. Asta inseamna ca daca vrei sa cresti vizibilitatea companiei tale la nivel local, poti face asta. Daca lucrezi intr-o multinationala si tintiti spre planul international, tari indepartate, este posibil si acest lucru.

Daca ne uitam la posibilitatea de re-marketing, si acesta este esential. Nu ar fi bine sa poti sa ai acces la toti oamenii care ti-au vizitat site-ul, chiar daca acestia nu au facut vreo actiune anume, nu au cumparat ceva? Cu campanii AdWords poti face acest lucru!

  • Posibilitatea de a-ti proteja brandul

Acesta este unul dintre avantajele mai putin cunoscute ale unei campanii AdWords. Poti sa cumperi propriul nume de brand. Daca faci parte dintr-o industrie extrem de competitiva, avand propriul nume poate fi o modalitate foarte buna de a te face recunoscut si de a-ti creste popularitatea printre clienti.

Cu cine poti colabora?

Nu te lasa descurajat, chiar daca si in acest punct campaniile Google Ads suna ca o actiune extrem de complexa.

Nu uita ca exista companii specializate in marketing online, care te pot ajuta in acest sens, si nu e nevoie sa stapanesti tu singur toate secretele Google Ads. Apeleaza cu incredere la specialistii de la Fortin Agency. Acestia vor face posibila pozitionarea brandului tau pe primele locuri in cautarile Google.

Au văzut: 489