bicicleta fitness | Sport-Mag.ro

A venit vara, iar odata cu ea, momentul oportun pentru a face miscare. Daca nu esti multumit de aspectul tau fizic, atunci cea mai buna solutie este sa folosesti o bicicleta fitness. Acest aparat te ajuta sa scapi de surplusul de greutate in confortul locuintei tale!

Te uiti admirativ la persoanele care au un trup bine lucrat? Asa poti arata si tu daca adopti un stil alimentar sanatos si un program regulat de exercitii pe bicicleta fitness. Iata cateva antrenamente eficiente pe care le poti incerca acasa:

1. Antrenamentul de 15 minute

Daca ai multe zile aglomerate, in care nu ai mult timp la dispozitie pentru a face miscare, poti incerca acest antrenament scurt. Dureaza doar 15 minute si, pe langa faptul ca te va ajuta sa arzi calorii, iti va oferi si energia necesara pentru o zi agitata. Iata ce trebuie sa faci:

– primele 5 minute sunt de incalzire si trebuie sa pedalezi repede cu bicicleta la rezistenta minima;

– in urmatoarele 5 minute, creste treptat ritmul pedalarii si alterneaza la fiecare 30 de secunde pozitia sezutului cu cea ridicata;

– timp de un minut, pedaleaza cat de repede poti la o rezistenta mare;

– in ultimele 4 minute, scade treptat dificultatea antrenamentului si a ritmului de pedalare.

2. Antrenamentul pentru remodelarea corpului

Atunci cand vrei sa slabesti rapid folosind o bicicleta fitness, poti incerca acest antrenament. Vei reusi sa arzi multe calorii si sa pierzi multi centrimetri. Iata ce pasi trebuie sa urmezi:

  • 5 minute de incalzire prin pedalare usoara la cea mai joasa treapta de dificultate;
  • 5 minute de pedalare mai rapida la o rezistenta mica spre medie;
  • 10 minute de pedalare la o rezistenta mare;
  • 20 de secunde de efort maxim la o rezistenta mare, urmate de 10 secunde de revenire la o dificultate mai scazuta.
  • repeta pasul anterior de 8 ori;
  • in timpul ultimelor 5 minute, trebuie sa pedalezi la o rezistenta minima.

3. Antrenamentul Tabata

Acest antrenament pe bicicleta fitness este renumit pentru eficienta sa si consta in perioade scurte de exercitii intense, urmate de perioade de repaus. Durata acestui program de exercitii este de 30 de minute si este recomandat persoanelor obisnuite cu efortul fizic. Iata care sunt pasii, potrivit specialistilor Sport-Mag.ro:

1. Primele 5 minute sunt de incalzire si trebuie sa pedalezi rapid la treapta cea mai mica de rezistenta;

2. Creste rezistenta bicicletei la dificultate medie spre mare si pedaleaza timp de 20 de secunde cat de repede poti, iar apoi pedaleaza la rezistenta mica timp de 10 secunde;

3. Timp de un minut, pedaleaza la rezistenta mica spre mare;

4. Repeta pasii 2 si 3 de 4 ori;

5. Ultimele 5 minute pe bicicleta fitness vor consta in pedalare la efort mediu. Scade rezistenta pana cand ajungi la 0.

Alterneaza aceste antrenamente si te vei bucura de rezultate vizibile mai repede decat te astepti! Descopera acum gama de biciclete fitness de pe Sport-Mag.ro si achizitioneaza un model pentru uz casnic la un pret competitiv. Bucura-te si tu de avantajele acestui aparat fitness si nu renunta pana cand nu ajungi la silueta mult dorita!

Au văzut: 1907