Tropeum - mape personalizate

Mapa personalizata este un fel de buzunar pentru notite realizat din piele, imitatie sau micro-fibra, in diferite formate si care va permite sa stocati si sa va duceti documentele cam peste tot. In format A4 sau A5, alegeti mapa cea mai potrivita pentru utilizarea tintei dumneavoastra. Doriti sa va echipati angajatii sau sa oferiti un cadou celor mai profesionisti clienti? Optati pentru mape personalizate care sa va transmita astfel logo-ul timp de cativa ani, chiar si unui public larg. Personalizabil in tiparirea directa sau cu o gravura frumoasa, fixeaza-ti numele pe acest accesoriu publicitar complet care va deveni rapid tovarasul profesional esential al tintei tale.

Oferiti mape personalizate echipelor sau clientilor dumneavoastra

Cautati o mapa pe care sa o oferiti echipelor dumneavoastra sau celor mai buni clienti? De ce sa nu apelam la un produs original si chiar mai practic? Integrand un caiet de notite si o baterie pentru reincarcarea unui smartphone sau tableta, aceste mape personalizate va vor permite sa faceti diferenta. In plus, acest articol promotional va va oferi si o vizibilitate suplimentara, deoarece fiecare model de mapa este personalizabil.

Mapa cu alimentare

Cu designul sau minimalist si dimensiunile reduse, aceasta mapa este accesoriul perfect de luat in rucsac sau intr-o geanta pentru o intalnire in aer liber sau de afaceri. Cu o baterie externa, va permite sa reincarcati un smartphone sau o tableta in timpul zilei. In interiorul mapei, spatiile de cauciuc va permit sa stocati accesorii (un stilou, un cablu si un USB), iar un alt buzunar cu fereastra este prevazut pentru a gazdui un smartphone si un notebook.

Mapa cu baterie externa

Reincarcati telefonul plasandu-l pur si simplu pe mapa. Acest lucru este posibil cu un model echipat cu o baterie externa. Compatibil cu smartphone-urile de ultima generatie, aceasta mapa distractiva ii va incanta pe cei mai priceputi in tehnologie (este posibila si incarcarea dispozitivelor folosind un cablu USB). Interiorul acestui model dezvaluie un suport pentru smartphone, un suport pentru card, benzi de cauciuc pentru a stoca cateva accesorii si un notebook pentru iubitorii de hartie. Alegeti modelul care se potriveste cel mai bine angajatilor sau clientilor dumneavoastra pentru a va crea mape personalizate si mai ales pentru a creea un impact vizual celui care le utilizeaza. Sobru si elegant cand este inchis, acest model de mapa isi dezvaluie intregul potential cand este deschis. Puteti sa personalizati mapa la alegere cu sigla companiei dumneavoastra. Astfel, cu fiecare utilizare, sigla dumneavoastra este recunoscuta.