Să recunoaștem, videochat-ul nu este chiar cea mai mediatizată meserie. Deși este o industrie în dezvoltare și se laudă cu încasări fabuloase, există încă multe aspecte necunoscute în jurul acestui subiect care este încă considerat tabu de mulți. Tocmai din această cauză ne-am decis să-ți aducem la cunoștință câteva aspecte care probabil te vor mira. Citește materialul de mai jos pentru a afla tot ce nu ți-a spus nimeni niciodată despre videochat. Doar prin informare temeinică se poate ridica vălul de mister care înconjoară acest subiect. 

Nu trebuie să te dezbraci

Da, ai citit bine. Deși este un fapt extrem de puțin cunoscut, este adevărat că activitatea de videochat poate fi întreprinsă și fără să te folosești de nuditate. Există două categorii de videochat, și anume adult și non-adult. Dacă în sfera adultă se pune baza pe senzualitate și jocuri erotice, în cea non-adult accentul se pune pe o conversație interesantă și o prezență plăcută. Oamenii care accesează platformele de videochat non adult vor doar să scape de singurătate, să-și facă prieteni și eventual să-și discute problemele. Vei putea câștiga urmăritori și clienți doar prin felul în care relaționezi și știi să te faci plăcută, nicidecum prin nuditate.

Nu aspectul primează, ci personalitatea

Probabil o altă surpriză, dar nu trebuie să fii fotomodel sau miss univers pentru a face videochat. Oamenii sunt foarte diferiți și au gusturi diferite. Ceea ce tu ai putea considera un defect, poate fi un punct de interes pentru aceștia. Trebuie să înțelegi că internetul este oricum plin de pornografie mult mai ușor accesibilă, așadar nu acesta este scopul pe care clienții îl urmăresc. Majoritatea vor vrea să aibă o conversație reală și să stabilească o conexiune. 

Atâta timp cât știi să te faci plăcută, ai o atitudine deschisă, știi să atragi și să păstrezi atenția interlocutorului tău și îl faci să se simtă bine, câștigul este garantat. O imagine îngrijită alături de un set solid de cunoștințe și subiecte de discuție te vor face imbatabilă. Dacă totuși consideri că aspectul tău fizic ar putea avea de câștigat de pe urma unor operații estetice, un studio profesionist de videochat, precum studioul de videochat Models4Models din București, te poate susține în acest demers și nu numai. 

Ai parte mereu de susținere și instruire 

Un alt aspect pe care majoritatea fetelor care se gândesc să intre în această industrie nu-l cunosc, este acela că din momentul în care ai semnat cu un studio profesionist, imaginea ta și procesul de învățare va fi preluat de către specialiști. Vei avea parte de ajutorul consultanților de imagine care îți vor spune ce să faci ca să-ți pui atuurile în valoare, traineri care te vor călăuzi pe tot parcursul procesului de instruire, profesori de limba engleză pentru perfecționare și chiar și psihologi. Partea tehnică este de asemenea asigurată de un studio. Tot ce trebuie tu să faci este să-ți dai silința. 

Există și riscuri

Nu putea totul să fie perfect, așadar există și riscuri când faci videochat. Din fericire, acestea pot  fi evitate dacă alegi studioul de videochat potrivit! Imaginea ta este importantă, la fel ca intimitatea și informațiile tale personale. Nu mai vorbim de viitorul în această carieră. De aceea este recomandat să te documentezi în ce privește riscurile și greșelile pe care le poți face în această activitate. De asemenea, este recomandat să colaborezi cu un studio, nu să faci videochat singură, dacă-ți dorești venituri mai mari și un cadru stabil de muncă. 

Sperăm că acum privești cu alți ochi această activitate și realizezi cât de complexă este. 

Au văzut: 210