Indiferent de problemele cu care te confrunti, clinica Yiara este locul in care vei gasi tratamente faciale potrivite nevoilor tale, care vor avea efectul mult dort: sa stralucesti din nou. Intr-o clinica dermatologica cum este Yiara, beneficiezi de tratamente faciale profesionale si complete, realizate de personal calificat, care iti vor aduce rezultatele dorite.

Clinica Yiara te ajuta sa rezolvi probleme faciale cu care te confrunti de mult timp printr-o gama variata de tratamente dermatologice de ultima generatie.

Tratament cu acid hyaluronic

Acidul hialuronic este unul dintre principalii aliati in lupta cu imbatranirea, adaugand volum acolo unde este nevoie, oferind in acelasi timp si luminozitate fetei. Prin interventiile cu acid hialuronic se diminueaza semnificativ efectele de inaintare in varstă, refacandu-se textura tenului si atenuandu-se ridurile fine, hidratand intens tesutul epitelial al tenului.

Tratament cu botox

Tot la Clinica Yiara vei gasi si tratamente cu toxina botulinica (Botox, cum este cunoscut in termeni populari), care te ajuta sa-ti redobandesti tineretea la nivelul fetei prin blocarea in mod reversibil a impulsurilor nervoase de la nivelul musculturii faciale. In plus, gasesti si tratamente PRP, care ofera gradual o imbunatatire a texturii pielii, ajutand in special la combateea cicatricilor post-acnee.

Dermatopigmentare

Dermopigmentarea se refera la redesenarea principalelor linii care alcatuiesc trasaturile fetei, si nu numai, cu ajutorul pigmenților organici. In acest fel se recreeaza conturul unei zone dorite cu ajutorul unor puncte foarte subtiri. Cele mai vizate sunt sprancenele, conturul buzelor, areola sanilor sau portiuni capilare.

Pe langa cele prezentate mai sus, clinica are mult mai multe optiuni astfel incat sa poata acoperi si rezolva toate problemele cu care te confrunti indiferent de tipul lor. Alege sa stralucesti din nou cu tratamentul potrivit nevoilor tale!

Au văzut: 296