Ulei Esential Lavanda, 15 ml, DōTerra
disponibil pe planteco.ro

Uleiurile esentiale au numeroase beneficii pentru sanatate. Acest lucru se datoreaza faptului ca sunt obtinute 100% din plante, prin diferite metode. In functie de plantele din care se extrag, sunt recomandate pentru diverse afectiuni. In general, orice ulei esential DoTerra poate fi folosit pentru ameliorarea unor simptome sau pentru tratarea unor afectiuni.

Cum folosim uleiurile esentiale DoTerra?

Sunt uleiuri esentiale 100% romanesti, disponibile in diverse variante, iar fiecare tip se recomanda a fi utilizat pentru anumite afectiuni sau simptome. Spre exemplu, cel din lavanda este folosit de cele mai multe ori pentru atenuarea imperfectiunilor tenului, dar ajuta si la amplificarea starii de relaxare.

Acest tip de ulei esential DoTerra poate fi adaugat in lotiunile pentru ten si corp, poate fi adaugat in cada pentru o baie mai relaxanta sau poate fi aplicat, apoi masat pe tample, la ceafa ori pe talpi inainte de culcare. De asemenea, poate fi introdus intr-un difuzor pentru a emana un miros placut in incapere si pentru a creea o atmosfera placuta si relaxanta. Acesta a fost doar unul dintre sortimentele disponibile de ulei esential DoTerra. Gama de produse este destul de variata. Pentru persoanele care au sistemul imunitar scazut, uleiul din piper roz este mai potrivit decat oricare altul. Acesta are capacitatea de a mentine metabolismul sanatos si de a calma sistemul nervos.

Ulei Esential Oregano, 15 ml, DōTerra
disponibil pe planteco.ro

Solutii pentru gospodarie cu uleiuri esentiale de la DoTerra

Pe de alta parte, uleiurile esentiale 100% romancesti pe baza de lamaie pot fi adaugate in deserturi si gustari, sunt eficiente daca sunt adaugate in solutiile de curatenie pentru a neutraliza din mirosurile neplacute si de a emana o aroma revigoranta in incaperi, dar pot fi incluse fara nici o problema in apa, pentru a prepara o racoritoare gustoasa.

Unele dintre sortimentele de ulei esential DoTerra pot fi introduse in preparatele culinare. Uleiul esential din turmeric actioneaza ca o explozie de arome pentru diverse retete. In acelasi timp, administrat intern, este un suport antioxidant benefic pentru organism. Chiar mai mult, ajuta la mentinerea unui echilibru emotional, la reducerea aparitiei petelor pe piele si ofera stralucire generala sanatoasa.

Uleiurile Esentiale – un produs indispensabil casei tale

In general, uleiurile esentiale sunt arma naturii impotriva bolilor. Fie amelioreaza unele simptome, fie reduc riscurile de aparitie ale anumitor afectiuni, fie ajuta la imbunatarirea starilor emotionale. Sunt eficiente atat pentru sistemul imunitar si cel nervos, cat si pentru piele. Cand sunt difuzate, ofera o ascensiune emotionala si ajuta la imbunatatirea starii de spirit.

Nu exista riscuri atunci cand se utilizeaza uleiurile esentiale. DeTorra este potrivit pentru oricine, indiferent de varsta. Prin urmare, exista sortimente potrivite atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Fiecare sortiment de ulei esential pentru copii ajuta la calmarea diverselor stari. Copii sunt mai sensibili decat adultii si de cele mai multe ori au nevoie de ajutor pentru a face fata situatiilor. Sunt potrivite in special pentru copiii care sunt ingrijorati de anumite examene, competitii sportive sau de alt tip, sau pentru copiii care nu pot depasi anumite momente dificile. Este suficient ca uleiurile esentiale sa fie picurate in cada de baie sau adaugate intr-un difuzor. Beneficiile se pot vedea inca de la primele utilizari.

Au văzut: 503