uleiuri esentiale doterra, uleiuri esentiale pentru copii, doTerra kids collection

Aparent, homeschooling-ul este o variantă bună pentru mersul la școală în această perioadă pandemică care ne pune în situații noi și care ne încearcă creativitatea și răbdarea, atât cu cei mici, cât și în viața de zi cu zi. Având în vedere izolarea de colectivitate, sosirea primăverii și a legilor care se schimbă de la o săptămână la alta, este nevoie să avem grijă la imunitatea noastră și a familiei, deoarece acum suntem mult mai predispuși la a ne infecta cu virusul.

Specialiştii recomandă uleiurile esențiale pentru a-i ajuta pe cei care sunt nevoiţi să poarte măşti de protecţie pe perioade îndelungate. Doctorii cercetători de la University Health System au început un studiu privind utilizarea uleiurilor esențiale pe măștile de protecție. Scopul este reducerea problemelor cauzate de purtarea măștilor, printre care: anxietatea, oboseala, durerile de cap și dificultățile de concentrare dar și respirația îngreunată.

Sunt câteva uleiuri recomandate pentru a fi aplicate pe măști, ori de câte ori este nevoie:

  1. Lavandă doTERRA – potrivită pentru ameliorarea anxietății;
  2. Portocală doTERRA – pentru efectul de înveselire;
  3. Lămâie doTERRA – pentru proprietățile de purificare; 
  4. Mentă doTERRA  – pentru durerile de cap;
  5. Eucalipt doTERRA  – pentru sprijinirea respirației.

 Aplicați 1 – 2 picături pe interiorul măştii, de preferinţă în lateralele măştii de protecţie. În funcţie de persoana care poartă masca (copil sau adult), se aleg uleiuri esenţiale mai blânde sau mai intense.

Kit de uleiuri gata pregătite pentru copii

Chiar dacă tu ca părinte nu poți fi lângă copilul tău în timpul petrecut de acesta la grădiniță sau școală (nici nu este necesar, deoarece copilul trebuie să-și dezvolte propria identitate socială), e bine de știut că în kitul pentru aceștia de la doTerra există uleiuri destinate folosirii directe de către copii. Acestea sunt gata preparate și ambalate într-un mod prietenos, inclusiv în sticluțe de tip breloc ce pot fi agățate la ghiozdan.

Caută pachetul doTERRA Kids Collection. Este un pachet complet ce conţine blenduri de uleiuri esenţiale, gata de folosit, concepute special pentru copii. Şapte blenduri unice de uleiuri esenţiale create pentru dezvoltarea minţii, corpului şi emoţiilor unui copil: Thinker, Calmer, Stronger, Rescuer, Steady, Brave și Tamer.

Rețete de folosit uleiurile, pentru părinți

Nu în ultimul rând, pentru a fi totul la îndemâna ta ca părinte, în această perioadă dificilă, îți oferim reţetarul pentru o familie sănătoasă pentru a putea folosi uleiurile din Home Essentials Kit și Family Essentials Kit cu maximă eficiență și la adevărata lor valoare.

Au văzut: 3920