curs-auditor-intern

Un curs de auditor serveste rolul de a prezenta bazele unui audit intern si diferitele abordari ale acestui proces. Acestea explica obiectivele misiunii de audit si intocmirii rapoartelor si nu se bazeaza numai pe asimilarea unor cunostinte noi, dar si pe optimizarea modului in care aceste cunostinte teoretice sunt

Cine se poate inscrie la un curs de auditor intern?

La un curs de auditor intern poate participa orice persoana interesata de acest domeniu. Acesta are o utilitate deosebita pentru antreprenori si persoanelor ce au sau doresc sa aiba responsabilitati in domeniul auditului.

Avand in vedere faptul ca pregatirea cursantilor se realizeaza pornind de la un nivel incepator, nu este obligatoriu sa aveti cunostinte preliminare. Cu toate acestea, persoanele ce sunt la curent cu cerintele ISO 9001:2015 si cu terminologia si principiile-cheie din domeniul protectiei datelor cu caracter personal vor fi avantajate.

Ce beneficii va aduce finalizarea acestei pregatiri profesionale?

Un curs de auditor intern va va pregati oferindu-va baza teoretica specifica acestui domeniu, in acelasi timp fiind incurajat sa invatati cum sa aplicati aceste notiuni in mod responsabil. Experti din domeniu va vor oferi consultanta de specialitate privitoare la aspecte concrete si particulare, in functie de specificul activitatii companiei in care lucrati.

Urmand un astfel de curs veti avea sansa de a invata sa folositi o abordare sistemica si disciplinata in ceea ce priveste evaluarea si furnizarea serviciilor de asigurare. Astfel, veti invata sa evaluati conformitatea operatiunilor, sa asigurati garantiile si sa recomandati controalele necesare. In plus, prin intermediul acestui curs de auditor intern veti invata ce presupune aplicarea metolodologiei de audit intern pe baza riscurilor.

Competente dobandite prin finalizarea unui curs de auditor intern

Prin finalizarea acestui curs de auditor intern veti avea capacitatea de a planifica si pregati o misiune de audit intern, a intocmi rapoarte, de a superviza misiuni de audit, precum si de a elabora teste si a formula contestari in urma acestor teste.

Astfel, prin finalizarea cursului veti putea fi sigur ca ati dobandit cunostintele si competentele necesare in vederea evaluarii capacitatii unei organizatii in ceea ce priveste gestionarea sistemului de management al calitatii.

Au văzut: 1422