Vrei sa treci la un alt nivel al carierei sau sa obtii o noua pozitie cu un salariu motivant? Iti propunem sa incerci evaluarea abilitatilor tale profesionare cu ajutorul unui test de cariera online gratis. Avantajul major al testarilor online este faptul ca sunt convenabile si pot fi infaptuite in orice moment al zilei in conforul propriei locuinte. Poti face un test de inteligenta sau un test de aptitudini profesionale in timp ce esti la serviciu, acasa sau in alt mediu familiar si confortabil.

Alegerea unei profesii nu se face tinand cont doar de preferintele si ocupatiile care iti aduc placere; ea se face prin cunoasterea personalitatii tale si a aptitudinilor care iti influenteaza fiecare decizia luata. Si cel mai curios e faptul ca ar trebui sa fim intr-o continua dezvoltare pentru a obtine succes si profesia care sa iti aduca nu doar bani dar si placere.

Personalitatea te caracterizeaza si e indicatorul care te deosebeste de ceilalti; tot ea este cea care iti influenteaza valorile si modul in care iei anumite decizii. Pe cand aptitudinile sunt insusiri psihice si fizice dezvoltate pe parcursul vietii, in situatii reale si care te determina sa fii mai mult sau mai putin performant intr-o activitate sau alta.

Avantajele testarii online sunt:

  • Poti afla ce iti place sa faci si ce activitati iti pot aduce succesul
  • Iti evaluezi nivelul de cunostinte, punctele slabe si cele forte
  • Te ajuta sa ai curaj sa aplici pentru un loc de munca intr-o companie de succes sau sa avansezi pe scara ierarhica pentru un venit mai mare

Cu totii cel putin o data in viata ne-am ciocnit cu problema legata de cautarea unui loc de munca. Acestea creeaza incertitudine si neincredere in fortele proprii.

Increderea nu este mai putin valoroasa decat profesionalismul, pentru ca daca te indoiesti de dreptul tau la un post, atunci cum poti sa-i convingi pe ceilalti ca il meriti? Testarea si certificarea cunostintelor vor creste increderea in sine si in capacitatile tale, precum si va creste respectul colegilor sau potentialilor angajatori. Nu iti fie frica sa incerci ceva nou, viata iti ofera surprize cand te astepti mai putin.

Sfatul nostru: La intrebarile din test sa dai primul raspuns care iti vine in minte, sa inchizi telefonul mobil, televizorul si orice alt device care te-ar distrage de la completarea testului, si sa lasi raspunsurile sa-si faca treaba. La sigur rezultatul te va surprinde pozitiv.

Au văzut: 2019