Intotdeauna mi-am dorit sa locuiesc in judetul Alba. Inca de cand eram copil si mergeam in excursie cu parintii, am apreciat ospitalitatea localnicilor si frumusetea locurilor.

Aceasta pasiune a crescut odata cu mine iar intr-o zi am luat decizia de a ma muta permanent, in urma unei oferte de munca foarte bune, in domeniul IT.

Astfel, am inceput sa ma documentez despre preturile pentru imobiliare iar cel mai de ajutor mi-a fost site-ul Ziarulimobiliar.ro.

Acest site detine o multime de anunturi, in special pentru ceea ce cautam eu, adica apartamente 3 camere de vanzare Alba Iulia. Am fost foarte multumit sa vad ca pe site-ul celor de la Ziarul imobiliar, sunt o multime de oferete iar preturile sunt surprinzator de mici.

Desi am vazut multe apartamente de vanzare Alba Iulia 3 camere, m-am decis asupra unei locuinte decomandate, cu pozitie ultracentrala. Aceasta oferea toate conditiile pentru interior iar prin faptul ca apartamentul era decomandat, mi s-a oferit tot ceea ce voiam eu.

  • am bucurat nespus de mult sa gasesc un apartament decomandat cu 3 camere si mobilat, la un pret atat de bun.

In alte zone ale Romaniei as fi cumparat o garsoniera, intr-un cartier marginas al orasului. Iar marele avantaj pentru mine la reprezentat pozitia ultracentrala, ce imi permitea sa ajung la locul de munca fara sa folosesc masina.

Fara informatiile de pe Ziarulimobiliar.ro nu cred ca as fi reusit sa gasesc acest apartament. Aici este o echipa de profesionisti care se ocupa cu incarcarea anunturilor pe pagina lor, pentru a facilita accesul potentialilor

cumparatori.

Celor care doresc sa gaseasca anunturi despre apartamente 3 camere Alba Iulia le recomand, cu toata increderea, sa apeleze la serviciile celor de la Ziarulimobiliar.ro.

Acestia detin sute de anunturi despre locuinte de orice fel. Fie ca sunteti interesati de pretul unei garsoniere sau al unei vile, site-ul detine informatii pentu toti.

Au văzut: 19