Cazarea pe litoralul romanesc in 2019

Mult asteptatul sezon estival a sosit și se pare ca, chiar si la ora actuala este foarte greu să găsiţi o cameră de hotel pe litoralul românesc. Voucherele de vacanță au influențat în mod semnificativ piața turismului românesc, astfel încât vacanțele au devenit din ce în ce mai scumpe, iar locurile de cazare disponibile tot mai puține. Asta inseamna ca, daca pana acum nu v-ati facut rezervare. Poate fi un pic mai dificil sa gasiti un loc acceptabil la un pret rezonabil. Insa, sa nu ne pierdem speranta.

Litoralul – atractia numarul 1

Se pare ca, românii ar vrea să meargă mai des pe litoral, însă găsesc din ce în ce mai greu locuri de cazare. Altfel spus cazarea pe litoral este la mare căutare. Creșterea semnificativă a cererilor de servicii hoteliere, stimulată de voucherele de vacanță, a făcut ca multe hoteluri să fie rezervate pentru sezonul estival din timp, iar tarifele în ceea ce priveşte cazarea în diverse staţiuni, fie că vorbim despre cazare Eforie Nord, sau cazare Vama veche să crească exponențial. Principalii clienți ai litoralului românesc au devenit în primul rând bugetarii, cei care primesc gratuit, prin intermediul voucherelor, posibilitatea de a-și petrece vacanța de vară. În aceste condiții, mulți dintre clienții litoralului din anii trecuți, cei care nu au acces la aceste facilități financiare, s-au reorientat către turismul extern, acolo unde ofertele agențiilor de turism au, în multe dintre situații, un raport calitate-preț chiar mai bun decât ce oferă stațiunile de la Marea Neagră.

Statiuni cautate Eforie Nord este printer cele mai cautate statiuni, iar majoritatea hotelurilor din Eforie Nord sunt unităţi de categoria 3 şi 2 stele, ceea ce face că staţiunea să fie una uşor accesibilă. Vilele şi pensiunile din staţiunea Eforie Nord sunt numeroase, iar majoritatea oferă facilităţi şi condiţii de cazare foarte bune: Vila Cube, Vila Coralis, Vila Colonial, Vila Casa cu Lei, Vila Diana, Vila Angely, Vila Green House.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *