Uncategorized

Culori și stiluri de acoperisuri

Acoperișurile metalice vin în două stiluri generale: panouri verticale și sindrila de acoperire metalică. Multe stiluri moderne de sindrila metalica sunt fabricate pentru a imita aspectul de ardezie, placi de lut, si, in unele cazuri, chiar aspectul traditional al sindrilelor de asfalt.

Acoperișurile metalice moderne vin în peste 100 de culori, care includ culori standard, premium și personalizate. Numărul de opțiuni de culoare pentru acoperișurile metalice este mult mai mare decât opțiunile pe care le obțineți cu acoperișurile pentru șindrile de asfalt (doar aproximativ 15-20 de culori standard).

Cel mai popular stil printre proprietarii de case este modelul de panouri verticale.

De multe ori, proprietarii de case nu sunt chiar conștienți de existența sindrilei metalice și cred în mod eronat că panourile vertical sunt singura opțiune pentru un acoperiș metalic .

Longevitate

Din punctul de vedere al performanței, nu există nici o diferență între acoperișul din panouri verticale și acoperișurile de șindrilă din metal.

Acoperișurile metalice de vârf, cum ar fi șindrile metalice / țigle și panouri metalice, sunt considerate sisteme cu durată de viață. Aceasta înseamnă că, dacă un acoperiș metalic este instalat corect, nu va mai fi nevoie să instalați un alt acoperiș în casa sau în clădirea dvs. din nou.

Acoperișurile din metal, cum ar fi șindrilele de aluminiu sau oțel, pot dura 50 de ani și adesea mai mult, în timp ce acoperișurile de cupru și zinc pot dura de multe ori mai bine de 100 de ani. Acest lucru înseamnă că un acoperiș metalic tipic va dura aproximativ de 3-7 ori mai mult decât un acoperiș tipic de șindrilă de asfalt, care de obicei trebuie înlocuit la fiecare 12-17 ani.

Datorită longevității excepționale, acoperișurile metalice au un cost foarte scăzut al ciclului de viață. Aceasta inseamna ca in timp ce puteti folosi mai mult  un acoperis metalic decat un acoperis de asfalt, pe termen lung veti economisi bani, pentru ca nu va mai fi nevoie sa reparati sau sa inlocuiti un acoperis din metal.

Majoritatea producătorilor vor oferi o garanție de 30-50 ani, în timp ce mesterul care  va monta acoperisul dvs. vă va oferi o garanție proprie de instalare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *