Cum ne poate ajuta o tipografie – Global Print?

O tipografie contează pentru că vă ajută să economisiți cea mai valoroasă resursă pe care o aveți că scriitor- atenţia cititorilor. O tipografie conservă atenția cititorului.

Atenția este darul cititorului către dvs. Acest dar este prețios. Și finit. Și dacă nu reușiți să fiți un administrator respectuos al acelui dar – plictisind cititorul dvs. – va fi imediat revocat. Tipografia poate crea sau descompune un design.

Există o frumusețe și o complexitate a tipografiei. Unii oameni își dedică întreaga lor carieră în a lucra într-o tipografie. Din fericire, munca lor este bine documentată şi dacă vă lăsaţi pe mâna unei bune tipografii cu siguranţă nu o să regretaţi.

Termenul de tipografie poate părea nefamiliar pentru mulți, însă o piesă de conținut care , daca nu este structurată tipografic nu va fi înţeleasă de mulți cititori, inclusiv de cei care nu au nicio idee despre ce înseamnă o tipografie.

Odată ce un cititor nu mai poate urmări ce aţi scris, îl pierdeţi. Da, aţi pus cuvinte pe unele pagini. Dar dacă cititorul dvs. a dispărut, care mai este sensul? Contează să scrieţi mai mult decât un șir de caractere aleatoare? Din nefericire, mulți scriitori profesioniști adoptă un model de risc ridicat al atenției cititorilor. În loc să trateze atenția cititorului ca pe o marfă prețioasă, îl tratează ca pe o resursă nelimitată.

Care este pericolul?

A scrie ca și cum ați avea o atenție nelimitată a cititorilor este impresionant deoarece cititorii nu vă fac o favoare personală. În cele mai multe cazuri, citirea scrisului nu este hobby-ul lor. E treaba lor. Și treaba lor implică, probabil, acordarea atenției multor alte scrieri.

Scrierea ca și cum ați avea o atenție nelimitată a cititorilor este, de asemenea, periculoasă, deoarece lipsa atenției cititorului este fatală pentru dvs. Scopul celei mai profesioniste scrieri este persuasiunea, iar atenția este o condiție prealabilă pentru convingere. Odată ce atenția cititorului nu mai exista, nu aveți nici o șansă de a convinge.

Dacă dvs credeți că atenția cititorului este o resursă valoroasă, atunci instrumentele care vă ajută să economisiți acea resursă sunt la fel de valoroase. Tipografia este unul dintre aceste instrumente.

O tipografie bună poate ajuta cititorul să acorde mai puțină atenție mecanismelor de citire și mai multă atenției mesajului dumneavoastră. O tipografie necorespunzătoare poate distrage atenția cititorului și vă poate submina mesajul.

Desigur pe lângă o calitate superioară a tipografiei contează şi calitatea scrisului dvs.

Să ne uităm la elementele-cheie ale tipografiei:

Tipul de text: Acesta este un termen care este în general confundat cu “font”. Tipul de text se referă la o colecție de simboluri, caractere, numere și litere care au același design. Este o familie de fonturi care au caracteristici similare.

Tipografia este, pur și simplu, arta și tehnica de aranjare a tipului. Este esențial pentru aptitudinile unui designer și este mult mai mult decât să facă cuvintele lizibile. Alegerea tipului de text și modul în care îl faceți să funcționeze cu aspectul, grila, schema de culori, tema designului și așa mai departe vor face diferența dintre un design bun, rău și grozav.

Pentru cei care caută o tipografie, Global Print oferă numeroase servicii de tipărire în. O mulțime de lucruri diferite pot fi imprimate cu ajutorul unei tipografii în funcție de nevoile dvs. Nu numai că veți putea opta pentru cărți de vizită și pliante, dar și multe alte articole pentru imprimare. Toate produsele tipărite sunt de în înaltă calitate în funcție de nevoile dvs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *