avocat drept comercial

Cum te poate ajuta un avocat in drept comercial?

Legislatia dreptului comercial reglementeaza raporturile sociale nascute din acte juridice, fapte si operatiuni intre diferite entitati profesioniste cu privire la desfasurarea unor activitati economice. Clientii care apeleaza la serviciile specializate ale unui avocat in drept comercial pentru diverse situatii pot fi persoane fizice, societati comerciale, institutii bancare, institutii de stat s.a. Cand apelezi la o casa de avocatura care iti pune la dispozitie un avocat in drept comercial, acesta poate sa ofere consultanta juridica in orice stadiu al spetei, de la infiintarea unei societati comerciale pana la dizolvarea acesteia.

Ramura juridica a dreptului comercial este strans legata de economie si influenteaza societatea in cazuri particulare si chiar in ansamblul ei. Atunci cand compania ta incepe isi desfasoara activitatea economica, este necesar sa ai in lista ta de contacte un avocat drept comercial pentru a te asigura ca activitatea se desfasoara in concordanta cu legea si pentru a te bucura de succes. Acesta nu numai ca te va ghida prin legi intortocheate si mereu in schimbare, dar iti va oferi solutia cea mai potrivita in cazul in care te afli intr-un impas sau te va proteja de concurenta neloiala.

De multe ori, un avocat in drept comercial reprezinta intreprinderi cu activitati diversificate. Asadar scopul avocatului este ca intreprinderea ta sa isi desfasoare activitatea economica in scopul obtinerii de profit si de a te ajuta sa fii autorizat in conditiile legii, sa iti pastrezi autonomia patrimoniului si sa tduci la bun sfarsit actele sau faptele de comert. Printre aceste activitati ale unui avocat in drept comercial, putem enumera citirea, redactarea sau revizuirea contractelor sau a altor documente juridice, stabilirea sau revizuirea fuziunilor unor intreprinderi.

Totodata, cand apelezi la experienta unui avocat in drept comercial, acesta va duce la indeplinire toate formalitatile in fata tertilor, cum ar fi la Registrul Comertului sau alte institutii, in baza mandatului de reprezentare, pentru majorari de capital, infiintari de sedii secundare sau puncte de lucru, schimbari de actionariat si alte modificari ale actelor constitutive, obtinerea de semnatura digitala, precum si autorizari specifice de activitate.

Activitatea diversificata a unui avocat in drept comercial inglobeaza totalitatea serviciilor, de la diverse spete juridice cu care acestia se confrunta, servicii de asistenta, pana la reprezentarea clientilor in fata instantelor de judecata. Rolul acestuia este sa orienteze clientii spre decizia optima si implementarea unei activitati dinamice, care sa ofere cele mai bune solutii in hotararile ale caror efecte se concretizeaza in profitul intreprinderii.

Atunci cand cauti indrumare si doresti sa previi eventuale probleme sau cauti rezolvarea unor situatii litigioase, poti apela cu incredere la casa de avocatura AndrewID. Acestia iti vor sta la dispozitie si vei beneficia de un avocat in drept comercial, punand in practica noul concept New Law, ce functioneaza pe baza principiilor moderne si inovatoare, pentru ca tu sa iti poti desfasura activitatile legal.

Avocatii specializati din echipa AndrewID ofera consultanta avizata si solutioneaza cele mai complexe cazuri juridice cu care o companie se poate confrunta. Acestia te vor ajuta sa obtii autorizatii, inregistrari de licente, dar si in desfasurarea activitatii cu privire la protectia datelor cu caracter personal, redactarea si revizuirea contractelor si multe alte activitati specifice unui avocat in drept comercial.

In concluzie, pentru ca orice societate comerciala sa functioneze legal, este bine sa apelezi la consultanta in domeniul specializat al unui avocat in drept comercial si vei afla ca solutiile oferite pot fi de multe ori salvatoare pentru companie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *