Mobileaza-ti intreg sediul companiei cu cele mai performante modele de fiset metalic

Daca detii sau administrezi o firma, cu siguranta stii cat de important este ca toate actele, contractele si documentele sa fie arhivate in ordine si sa fie usor accesibile oricand nevoia o cere. Pentru aceasta, ele trebuie in primul rand sa fie aranjate in bibliorafturi, cate unul pentru fiecare departament sau luna din an. Mai apoi, bibliorafturile vor fi depozitate in dulapuri speciale, numite fisete metalice. Un fiset metalic este conceput si compartimentat strict pentru a “gazdui” produse de papetarie si nu obiecte mai grele, precum scule, unelte, obiecte de curatenie sau substante periculoase.

Daca firma ta nu este una mica sau aflata la inceput de drum, cu siguranta vei avea nevoie de mai mult de un fiset metalic. Tocmai din acest motiv, OfficeClass, furnizorul tau preferat de papetarie, birotica si obiecte de mobilier de birou din Romania, iti pune la dispozitie o oferta pe care nu o poti refuza. Mai exact, la zece fisete cumparate, vei primi unul complet gratuit. Astfel, nu numai ca vei economisi mii de lei, ci vei scapa de grija mobilarii sediului companiei pentru zeci de ani de acum incolo.

Iata mai jos cele trei astfel de oferte desfasurate in prezent de OfficeClass:

10 X Fiset metalic cu 4 rafturi AP 60 + 1 GRATIS – 7.172,12 Lei

Dimensiuni: 600 x 400 x 1.800 de milimetri;

Numar de usi / polite: 2 / 4;

Greutatea dulapului: 29 de kilograme;

Greutate maxima suportata per polita: 40 de kilograme;

Volum: 0,43 de metri cubi;

Garantie: 2 ani.

10 X Fiset metalic cu 4 rafturi AP 80 + 1 GRATIS – 9.233,79 de Lei

Dimensiuni: 800 x 400 x 1.800 de milimetri;

Numar de usi / polite: 2 / 4;

Greutatea dulapului: 39 de kilograme;

Greutate maxima suportata per polita: 40 de kilograme;

Volum: 0,58 de metri cubi;

Garantie: 2 ani.

10 X Fiset metalic cu 4 rafturi AP 100 + 1 GRATIS – 10.520,78 de Lei

Dimensiuni: 1.000 x 400 x 1.800 de milimetri;

Numar de usi / polite: 2 / 4;

Greutatea dulapului: 46 de kilograme;

Greutate maxima suportata per polita: 40 de kilograme;

Volum: 0,72 de metri cubi;

Garantie: 2 ani.

Toate aceste modele de fiset metalic au o structura de rezistenta realizata din tabla de otel profilata, de prima calitate, cu o grosime de 0,6 milimetri. Usile sunt dublu ranforsate, cu fante de aerisire atat in partea superioara, cat si in cea inferioara. In plus, balamalele interne asigura protectie antiefractie, iar nervurile longitudinale atat de pe usa, cat si de pe laterale, garanteaza o rezistenta sporita. Cele patru rafturi sunt reglabile pe inaltime, iar inchiderea se realizeaza cu doua chei si un maner prevazut cu gaura pentru lacat.

Cat despre tratamentul suprafetelor, acesta se realizeaza printr-un strat intermediar de fosfat de fier, vopsire prin electrodepunere anodica (anaforeza), precum si un strat de vopsea cu o grosime garantata in orice punct de pe fisetul metalic. In plus, toate cele trei modele descrise mai sus iti vor fi livrate in stare complet asamblata, fiind astfel utilizabile inca din prima secunda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *