Uncategorized

Sfaturi De Machiaj Pentru Femeile Lipsite De Experiență

Femeile învață să facă multe lucruri din nimic și machiajul este unul dintre ele, dar când nu avem  talent și nimeni nu ne dă vreun sfat, trebuie să căutăm ajutor în altă parte. Iată câteva sfaturi despre cum putem să ne realizăm un machiaj frumos, chiar dacă nu suntem experte.

Pentru punerea în aplicare a acestor sfaturi trebuie să dispunem de cele mai bune produse cosmetice. Dacă nu le avem, va recomandam magazinul Red Velvet (redvelvet.ro), care pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de produse cosmetice originale, cu proveniență certă.

Pregătirea pielii

Este foarte important ca pielea noastră să fie pregătită pentru machiaj. Înainte de culoare, trebuie să aplicăm spray de fixare și cremă hidratantă pentru față și buze. Trebuie să ne amintăm că pielea noastră absoarbe precum un burete.  Primul lucru pe care trebuie să-l absoarbă este crema, nu baza.  Aplicați crema hidratantă cu o pensulă, cu mișcări circulare, mai întâi pe obraz și apoi pe restul feței.

Utilizarea spray-ului de fixare

Trebuie să pulverizăm spray-ul de fixare de la 20-30 de centimetri de față, înainte și după machiaj, pentru a fixa machiajul.

Pensule personalizate

Pensulele rotunde sunt potrivite pentru estomparea machiajului, pensulele plate sunt pentru machierea unei anumite părți. Cel mai important este că descoperim cu care putem lucra cel mai bine.

Mai întâi ochii

Mai întâi trebuie să ne machiem ochii și apoi restul feței, ca să putem corecta eventualele pete. Este mai ușor să corectăm unele nereguli atunci când nu avem aplicată încă baza. Pentru a îndepărta orice urmă, trebuie să utilizăm dischete umezite cu spray de fixare.

Gene false?

Dacă dorim să utilizăm gene false, este indicat să folosim lipici special. Cheia este de a le aplica de la centru spre lateral. Vom ști că sunt bine fixate când nu ne vor deranja.

Citeste continuarea pe Superlifestyle.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *