Uncategorized

Ultima fiţă în materie de nunţi – închirierea unei cabine foto

O nuntă de fiţe nu este completă fără prezenţa unei cabine foto, care să anime spiritele şi care să îi atragă pe invitaţi. Nu de puţine ori, se formează cozi interminabile în faţa aparatului, invitaţii fiind cei care vor să profite de şansă oferită. Aceştia vor putea plecă acasă cu o inedită, care să le rămână amintire peste ani şi ani.

Banalele mărturii nu se mai poartă în prezent la nunţi, aşa că mulţi tineri apelează la varianta cabinelor foto, mai ales că pozele pot fi personalizate cu numele lor sau cu data evenimentului. Cu siguranţă, toţi vor aprecia o astfel de surpriză, iar suma plătită pentru aceste servicii nu este una extraordinar de mare.

Există tot felul de oferte, aşa că doritorii pot alege dintr-o gamă variată. În general, clienţii se pot bucura de un număr nelimitat de poze în intervalul de timp ales, ceea ce reprezintă un mare plus. Magneţii sunt, de obicei, incluşi în preţ, aşa că pozele sunt gata pentru a fi lipite pe frigider. Nu în ultimul rând, invitaţii au şansa să aleagă din recuzita pusă la dispoziţie elementele cele mai interesante – de la peruci şi până la măşti, toate acestea pot fi folosite în fotografii.

Preţ de câteva clipe, distracţia se va muta aici, aşa că mirii pot fi siguri că invitaţii lor se vor simţi bine. Pentru un plus de confort, firmele specializate asigura şi asistenţă pe toată durata evenimentului. Cu alte cuvinte, va fi, în permanenţă, o persoană avizată care să intervină atunci când este cazul şi să îi ajute pe invitaţi să facă unele dintre cele mai inedite şi haioase poze.

Cabina foto trebuie aşezată cu mare grijă, în anumite puncte cheie, astfel încât să fie cât mai vizibilă celor prezenţi. De cele mai multe ori, aceasta este aşezată lângă candy-bar, în apropierea intrării, pentru a fi uşor de găsit de toţi cei care vor să se distreze preţ de câteva momente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *