Uncategorized

Un angajator care combate penuria locurilor de munca din Constanta

In orasele in care se inregistreaza cea mai mare penurie de locuri de munca, angajatorul care are nevoie de forta de munca reprezinta o adevarata binecuvantare. El este mesagerul prosperitatii care vine pe cal alb, in viziunea oamenilor care doresc sa munceasca si aduce painea zilnica si posibilitatea achitarii utilitatilor.

Cum poate fi privit cel care iti pune in mana un salariu din care iti permiti sa-i cumperi medicamente celui bolnav din familie? Ce merita angajatorul care te ajuta sa platesti ratele sa casa si sa nu ajungeti pe drumuri, tu si copiii tai?

Un astfel de angajator este Studionewlife.ro de cand a anuntat ca face angajari videochat Constanta

El va castiga repede respectul salariatilor, mai ales daca onoreaza toate promisiunile facute inainte de angajare si dupa declaratiile fetelor care lucreaza deja ca modele videochat Constanta a bifat pe rand toate prevederile din contractul de munca.

Singurul angajator din oras reprezinta un adevarat erou, daca nu ar fi prejudecata legata de acesta ocupatie. Dar de ce sa ii judecam pe altii pentru alegerile lor, cand nu avem niciun drept?

Orice evaluare este facuta in functie de context, deci fiecare are motivele sale sa recurga la videochat.

Pentru cei care nu vad mai departe de marginalizare, angajatorul prezentat mai sus asigura confidentialitatea salariatilor, astfel ca nimeni nu ca sti cu ce se ocupa o fata din Constanta, care in cativa ani va avea garantat casa, masina, cele mai elegante haine, bijuterii si va merge in excursii de lux.

La studioul amintit mai sus nu se poate pune problema exploatarii sau a muncii epuizante, fiindca:

-fiecare model isi alege tura de lucru si se straduieste sa aiba cat mai multi clienti sau un client fidel, care sa fie dispus sa plateasca mult sa stea de vorba ore intregi in fata camerelor de luat vederi.

-salariul se ridica de la 50-70% din ceea ce reuseste sa realizeze fiecare angajata. Niciun alt loc de munca nu este la fel de bine platit ca acesta.

-fiecare model videochat lucreaza singur in camera, are o baie personala si aparatura performanta care sa permita comunicarea directa si securizata cu clientii. Conversatiile sunt strict confidentiale, nimeni nu sti ce schimb de mesaje are loc intre cei doi.

-cele mai harnice modele primesc premii substantiale de mai multe ori pe an

-salariatele participa periodic la sedintele foto-video si se pot bucura de succesul materialelor obtinute.

-echipa tanara  si generoasa a studioului este alaturi de noile angajate, pana acestea se pot descurca singure din toate punctele de vedere.

Cam asa stau lucrurile si le poti analiza indelung, dar nu zabovi mult, sa nu se ocupe toate posturile!

Ce faci te priveste, fiindca fiecare este raspunzator de ceea ce alege in viata, dar nu refuza din start o sansa unica! Cantareste fiecare oportunitate si gandeste-te ca alte posturi te obliga la compromisuri mai mari si vin cu amenintari mai mari.

Exista locuri de munca unde patronii isi hartuiesc angajatele si se ajunge chiar pana la viol, de aceea sa nu fin mai catolici decat Papa…

Nicio fata care lucreaza in videochat nu a declarant ca a fost hartuita sau s-a simtit amenintata la locul de munca.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *