Uncategorized

Unde imi repar laptopul in Cluj Napoca la un pret foarte bun

Indiferent de defectul pe care laptopul dumneavoatra il are, FIBER IT va sta la dispozitie si va ofera diagnosticare si reparatii laptop de calitate. Serviciile de diagnosticare si reparatii sunt efectuate de echipa noastra de profesionalisti pentru orice model de laptop. Reparatiile se realizeaza la nivel de componenta. Remedierea si consultanta se realizeaza intr-un timp scurt, iar la final oferim garantie pentru serviciile oferite.

  • Serviciile pe care le oferim

Printre serviciile pe care FIBER IT le ofera in ceea ce privesc reparatiile pentru laptop se numara diagnosticarea, curatarea profesionala de praf, reparatii la nivelul placii de baza, inlocuirea anumitor componente sau a display-ului, instalarea sau optimizarea unui sistem de operare, reparatii la nivel de carcasa, precum si alte reparatii minore toate serviciile fiind efectuate cu seriozitate, promptitudine si profesionalism. Laptopurile reparate de echipa de la FIBER IT primesc garantie, iar un tehnician se va asigura inainte de a va inapoia laptopul ca toate componentele acestuia sunt conectate, iar laptopul este in perfecta stare de functionare.

  • Ce ne recomanda

Echipa FIBER IT de specialisti in IT detine echipamentul necesar reparatiei laptopului dumneavoastra. Timpul de reparatie difera in functie de tipul si gravitatea problemei pe care o intampinati. O data ajuns in service-ul nostru, laptopul dumneavoastra este pe maini bune. Laptopul dumneavoastra va fi adus in stare perfecta de functionare in cel mai scurt timp posibil. Serviciile de reparatii laptop pe care vi le punem la dispozitie au preturi accesibile si sunt de cea mai buna calitate, deoarece ne dorim sa construim relatii pe termen lung cu clientii nostri si sa oferim cel mai bun raport pret/calitate.

  • Cand sa apelezi la un service

Motivele pentru care trebuie sa apelezi la un service profesional care sa remedieze problemele cu laptopil tau sunt mutiple. Cele mai intalnite sunt faptul ca laptopul dumneavoastra nu mai porneste, ecranul acestuia s-a defectat sau chiar s-a spart, ecranul ramane stins chiar daca laptopul porneste, laptopul nu se mai incarca, tastatura nu mai functioneaza in mod corespunzator, incarcatorul este deteriorat, laptopul se descarca mult prea repede, ati scapat lichide pe suprafata laptopului, acesta sacadeaza mult si se incarca foarte greu, laptopul se restarteaza. Pentru oricare din aceste probleme mai sus mentionate sau pentru orice alta problema, trebuie sa contactati un service specializat care sa realizeze o diagnosticare a laptopului si sa execute reparatiile necesare.

  • Lucruri de care sa tineti cont atunci cand duceti laptopul in service

Mai devreme sau mai tarziu, o vizita la service este necesara. Atunci cand duceti laptopul la un service pentru a il repara este in regula sa oferiti cat mai multe informatii despre problema pe care ati intampinat-o. In felul acesta, tehnicienii vor putea efectua reparatiile necesare cu mai multa precizie si intr-un timp mai scurt. In cazul varsarii de lichide pe laptop, incercati sa luati masuri imediat pentru ca in felul acesta reparatiilor vor fi mai mici, mai usoare si mai putin costisitoare. Aveti grija de laptop stergandu-l in mod constant de praf. De asemenea, atunci cand veniti cu laptopul la service nu lasati parola pe laptop pentru a putea fi accesat de tehnicianul care va efectua reparatiile.

Echipa FIBER IT va oferi laptopului dumneavoastra ajutorul profesional de care are nevoie astfel incat acesta sa functioneze normal, indiferent de marca sau modelul de laptop pe care il detineti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *