1030

In ziua de azi, este absolut normal sa nu te multumesti cu un salariu mic si sa vrei sa ai venituri lunare mai mari, care sa iti permita un stil de viata pe masura asteptarilor tale.

De aceea, exista posibilitatea angajarii in videochat, la un studio premium, cum este Studio 20, unde ai parte de un venit minim garantat de 1.000 de dolari in primele 3 luni. De asemenea, poti castiga mult mai mult de atat, pe masura efortului depus, gratie bonusurilor de fidelitate si a comisioanelor cumulative de pana la 65%.

Atunci cand aplici pentru oferta de angajari in videochat si vrei sa devii model pentru un studio de prestigiu, trebuie sa ai o mentalitate de invingatoare, pentru ca doar asa iti poti atinge obiectivele financiare propuse. Totodata, vei avea obligatii ca orice alt angajat din alt domeniu, cum ar fi sa iti respecti programul stabilit, sa petreci un minimum de 40 de ore online pe saptamana, sa iti platesti contributiile la stat si asigurarile sociale (CAS, CASS, impozit pe venit). Bineinteles, toate aceste obligatii vin la pachet si cu numeroase beneficii, pe care in alt domeniu nu le vei regasi.

Intr-un studio premium asa cum este Studio 20, experienta este cu totul diferita de cea pe care ai avut-o pana acum la alte locuri de munca. Aici, te distrezi in timp ce muncesti si esti apreciata constant pentru rezultatele tale. Mai mult, inveti foarte multe lucruri folositoare, care te ajuta sa te dezvolti atat pe plan profesional, cat si pe plan personal.

Studio 20, cel mai mare studio din lume, ofera modelelor sale asigurare de sanatate si un contract legal de artist-interpret, in care sunt stipulate toate drepturile si obligatiile ambelor parti. Ca sa ai succes in aceasta industrie, nu ai nevoie de experienta, deoarece, imediat dupa angajarea in videochat, vei avea parte de cel mai bun training. Pe langa aceasta perioada de training, vei beneficia si de cursuri gratuite de limba engleza, cunostinte generale si machiaj.

Cei la Studio 20 stiu cat de important este suportul moral si financiar pentru a obtine rezultate excelente, de aceea, iti ofera sprijin financiar inca de la debut! De la ajutor financiar pentru a-ti pune la punct garderoba de lucru si trusa de machiaj, pana la credite fara dobanda direct de la angajator si suport tehnic permanent, Studio 20 te ajuta la fiecare pas.

Aceasta este o franciza care se extinde in fiecare an, motiv pentru care Studio 20 face constant angajari in videochat. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa contactezi un reprezentant al studioului, care te va programa pentru un interviu, in cadrul caruia vei afla tot ceea ce vrei sa stii despre lumea divertismentului pentru adulti. Interviul de angajare in videochat se va tine intr-unul dintre sediile in care modelele isi desfasoara activitatea, asa ca vei putea sa stai de vorba cu ele si sa afli cum s-a schimbat viata lor de cand lucreaza la Studio 20!

Asadar, daca iti doresti mai mult de la viata si vrei sa ai mereu o stabilitate financiara, care iti permite sa iti cumperi tot ce iti doresti, Studio 20, cel mai bun studio de videochat din lume, este locul potrivit pentru tine! Trimite-ne un email la jobs@studio20.ro sau completeaza formularul de angajari in videochat si stabileste acum un interviu cu unul dintre reprezentantii nostri. Alaturi de noi, visurile tale devin realitate! Nu uita: excelam impreuna!

Au văzut: 19