In ciuda denumirii lor de “incalzitoare”, aceste echipamente de protectie sunt excelente pentru orice tip de conditii climatice. In zilele cu vreme umeda, se asigura ca iti ofera caldura si respinge apa. In zilele mai calduroase, iti ofera protectie si confort. Sunt recomandate in mod special pentru temperaturi care se inscriu intre 8 si 18 grade, adica primavara, toamna si in serile de vara.

Toate acestea, cu o singura conditie: sa alegi cele mai performante articole incalzitoare ciclism. Iti recomandam, fara dar si poate, gama Castelli. Sunt cele mai cautate produse de pe piata la ora actuala, din cateva motive esentiala. Iata care sunt ele!

Materialul Nano Flex nu poate fi echivalat cu nimic

Producatorul italian Castelli este foarte implicat in procesele de cercetare si inovatie. S-a impus, categoric, prin tehnologiile moderne pe care le-a descoperit si integrat in realizarea echipamentelor pentru ciclism. Castelli a revolutionat acest domeniu, fiind un deschizator de drumuri. Nici pana astazi, nu a aparut pe piata un echivalent pertinent pentru sistemul Nano Flex conceput de Castelli.

Desi exista multe incercari de imitatie a materialului, nu exista variante care au reusit sa il egaleze. Acest material exclusiv, creat de producatorul italian, este imbunatatit termic cu milioane de nanofilamente. Din acest motiv, respinge imediat apa care se transforma in picaturi mici si rotunde, ce aluneca de pe echipamentul sportiv. Simplu!

Asigura o ventilatie corespunzatoare

Desi exista o mare diversitate de echipamente in aceasta industrie a echipamentelor sportive, articolele din brandul Castelli se diferentiaza mai ales prin nivelul sporit de ventilatie pe care il asigura. Si datorita acestui avantaj, echipamentele acestui producator sunt folosite de ciclisti de performanta, in competitii de lunga durata, organizate chiar si in conditii extreme. Pielea respira corespunzator sub protectia sporita a acestui articol vestimentar, realizand un proces de ventilatie corect. Acest aspect este foarte important! Majoritatea pieselor care se inscriu in aceasta categorie compromit ventilatia in scopul protectiei, ceea ce este daunator sanatatii pe termen lung. Trateaza acest criteriu cu maximul de atentie necesar: nu uita!

Ofera o buna fixare pe corp

Incalzitoarele in general pot fi comparate, in limbaj colocvial, cu o maneca fara umar sau un ciorap fara talpa. Sistemul prin care sunt confectionate cele din gama Mosionroata.ro foloseste materiale extrem de performante, care previn alunecarea 100%. Spre deosebire de produsele din categoria low cost, care nu apartin unui brand de renume si care cad foarte usor de pe tine in timpul pedalarii, aceste articole speciale garanteaza un sistem de fixare performant. Implicit, te bucuri de un nivel sporit de confort si de cea mai buna experienta in timpul pedalarii. Nu sunt prevazute decat cu o singura cusatura plata, care nu te va jena, fata de ale tipuri de incalzitoare. Pe timp torid, poti sa folosesti aceste articole in scop de protectie.

Incalzitoare ciclism cu 24 de luni garantie, la MosIonRoata.ro

Cele mai performante si mai rezistente incalzitoare ciclism din gama Castelli sunt disponibile in magazinul de biciclete Mosionroata. Versatile, confortabile si la cel mai bun raport dintre calitate si pret, articolele vestimentare comercializate in acest shop online sunt o alegere inspirata a fiecarui biciclist.

De peste 10 ani de cand activeaza in aceasta industrie, Mosionroata.ro este foarte apreciat de comunitatea de ciclisti, atat de amatori, cat si de cei care fac sport la nivel de performanta sau participa in competitii importante.

Date de contact

Tel: 0720 043 001 / 021 210 40 32

E-mail: info@mosionroata.ro

Au văzut: 24