Vezi principalele cerinte pe care sa le ai in vedere cand cumperi o lenjerie de pat 1+1

Dormitorul este cea mai importanta incapere din orice locuinta, iar cine profita de oferta la lenjerii de pat 1+1 are sansa de a-l personaliza exact cum isi doreste. Probabil ca oricine prefera sa plateasca o singura lenjerie, dar sa primeasca doua, iar pe aceasta cale acestea se pot alterna, pentru prelungirea duratei de viata.

Lenjerii de pat 1+1 Pucioasa

Lenjeriile Pucioasa au fost dintotdeauna la mare cautare, fiind foarte apreciate si le gasesti chiar in toate dimensiunile posibile intrucat acestea sunt standard si se potrivesc la toate paturile. Asadar, daca patul tau este de o persoana, atunci alegi exact ce se potriveste, la fel si pentru paturile medii sau pentru cele mai mari, king size.

Bineinteles, nu avem cum sa uitam de modele pentru ca acestea chiar fac diferenta. Se gasesc rapid variante care sa multumeasca pe toata lumea si care sa fie adecvate oricarui dormitor. La acest capitol putem aminti pentru inceput de cele mai populare, adica cele simple, cu modele minimaliste, eventual intr-una, doua culori. Acestea se adapteaza cu usurinta la design-ul oricarui dormitor, dar nu lipsesc nici cel cu fel si fel de design-uri care sa aduca completarile necesare. Amintim in acest sens de cele 3D, fosforescente, cu motive florale, cu forme geometrice, cu fel si fel de desene pentru copii, cu echipe de fotbal, steaguri, peisaje si nu numai.

Lenjerii de pat ieftine

Cu toate ca unii evita unele lenjerii de pat ieftine, sunt unele chiar de cea mai buna calitate, insa trebuie sa stim care sunt criteriile de care sa tinem cont atunci cand le alegem. Lenjeriile de pat nu au costat niciodata o avere, preturile fiind accesibile pentru toate buzunarele, ceea ce presupune ca nimeni nu e nevoit sa faca un efort financiar important pentru achizitionarea celor mai potrivite variante. Sa nu uitam nici de ofertele care fac ca preturile sa scada si mai mult.

Important este ca materialele folosite la procesul de confectionare sa fie cele mai bune, iar posibilitatile in acest sens sunt destul de diversificate pentru a acoperi nevoile tuturor. Lenjeriile de pat din bumbac au fost intotdeauna cele mai populare pentru ca asigura un raport calitate – pret ideal. Bumbacul poate fi de mai multe tipuri, de la cel 100%, pana la cel egiptean, creponat sau satinat. Totusi, nu trebuie sa ne limitam doar la acesta pentru ca si matasea poate fi o varianta foarte buna, satinul, catifeaua, finetul, microfibrele, fibrele de bambus, iar fiecare dintre acestea vin cu propriile avantaje. Mai mult, se poate tine cont de faptul ca unele lenjerii de pat se comporta diferit in functie de sezon. Iarna sunt preferate cele mai groase lenjerii pentru ca asigura caldura necesara, pe cand in lunile calduroase ale anului sunt preferate cele mai subtiri lenjerii care se pastreaza calduroase. Cine are pielea sensibila si vrea sa evite orice alergie poate alege lenjeriile din fibra de bambus, acestea fiind renumite pentru protectia adusa.

Lenjeriile de pat de calitate sunt mult mai usor de intretinut, astfel ca e simpla prelungirea duratei lor de viata. Regulile sunt simple si, bineinteles, difera in functie de materialul folosit la procesul de confectionare. Important este ca produsele sa fie spalate inainte de prima folosire, iar masina de spalat trebuie setata doar la valorile admise. Mai departe, fierul de calcat se poate folosi doar atunci cand este permis si la valorile acceptate, undeva intre 110 si 130 de grade. Ca regula generala, in toate cazurile se recomanda evitarea detergentilor de o slaba calitate, dar si a inalbitorilor chimici pentru ca acestia pot afecta flexibilitatea fibrelor, dar si imprimeurilor.

Au văzut: 1317