Bliss Imobiliare oferă celor interesați o mulțime de vile și apartamente de închiriat în București, în cele mai bune zone ale orașului.

Închirierea de locuințe premium, noul trend printre bucureștenii cu venituri mari

Mulți încep să se convingă în prezent că nu este obligatoriu ca să stai într-o casă proprietate personală ca să fii fericit.

În definitiv, dacă ești proprietar al unui imobil, dintr-un punct de vedere ești „legat de glie”, ca să spunem așa, pentru că este mult mai dificil ca să te decizi să vinzi la un moment dat și să cumperi altceva. Asta deși se consideră că uneori este bine să experimentezi și cum e să locuiești în altă locuință decât aceea pe care o cunoști deja în cele mai mici detalii. Știți ce se spune: “Schimbi locul, schimbi norocul!”.

Mulți spun că visul lor este acela de a locui într-o casă de epocă, dar nu le permit veniturile ca să își cumpere una sau chiar dacă ar putea să facă rost de banii necesari nu sunt siguri că s-ar simți bine acolo după ce au stat atâta vreme la bloc. 

Poate că, dacă au suficienți bani, ar merita să închirieze pe o perioadă limitată o astfel de vilă și să vadă dacă le place, dacă se simt bine într-o astfel de casă impozantă ce impune să ai și o anumită atitudine, un anume stil de viață.

Dacă vor face pasul acesta, iar la finalul perioadei de testare (preferabil de minim 6 luni) vor considera că merita efortul financiar, atunci vor acționa cu încredere sporită la alegerea vilei potrivite cu gustul personal, una care să se încadreze și ca preț în bugetul de care dispun.

Dacă vor decide că mai bine cumpără o bucată de pământ și își construiesc, pornind de la fundație, vila de poveste pe care o visează de ani întregi, s-ar putea să fie nevoiți ca să umble la economiile din bancă și să își vândă și vechea proprietate imobiliară din care vor să se mute.

Află unde găsești vila sau apartamentul visurilor tale

Pe perioada în care se lucrează la viitoarea lor casă, pot să aleagă unul dintre acele apartamente de închiriat în București pe care le pot găsi la agenția Bliss Imobiliare. 

Sunt acolo, în catalogul lor de proprietăți oferite spre închiriere, locuințe premium, amplasate în cele mai bune zone ale Capitalei. Spațioase, modern mobilate sau nemobilate, reprezintă soluții atractive pentru oricine vrea să facă tranziția de la un cartier muncitoresc în care aerul comunist încă există, la niște apartamente ultramoderne, luminoase, care îi fac pe aceia ce le vor ocupa chiar și temporar să se gândească cu încredere la viitor.

Indiferent că vrei un apartament cool în zona Herăstrău sau a Lacului Băneasa, în Piața Romană, Expoziției, Aviatorilor, Arcul de Triumf sau Kiseleff, Dorobanți sau fix pe Calea Victoriei, cu certitudine vei găsi unul pe placul tău.

Tot la Bliss Imobiliare se găsesc și apartamente pretabile pentru amenajarea acolo de birouri selecte.

Dacă veți accesa online catalogul de proprietăți de închiriat al agenției amintite o să găsiți și apartamente premium amplasate în blocuri care au inclusiv piscine și săli de fitness, dar și alte facilități care sunt menționate clar pe paginile web alocate pe site fiecăruia dintre ele.

Pentru detalii intrați pe site-ul firmei menționate și luați legătura cu unul dintre consultanții acesteia. Ei vă vor răspunde cu amabilitate la toate întrebările pe care le aveți și, după aceea, vă pot ajuta ca să găsiți vila sau apartamentul de închiriat în București optim pentru dvs.

Au văzut: 258