Vrei sa castigi mai multi bani ca sa calatoresti in cele mai exotice locuri din lume, ca sa-ti cumperi haine de firma, o masina luxoasa sau chiar propria casa in cel mai scurt timp? Atunci este momentul sa aplici pentru angajari in videochat la cel mai bun studio din Romania: Studio 20.

Insa cum faci sa obtii un job la cel mai popular studio de videochat din tara?

In primul rand, scapa de ideile preconcepute. In ziua de azi, se promoveaza deseori idealuri de frumusete nerealiste, care nu fac altceva decat sa complexeze tinerele si sa le faca sa aiba probleme pe termen lung cu imaginea de sine. Tocmai din acest motiv, multe fete se tem sa lucreze in domeniul videochatului, deoarece au impresia ca trebuie sa arate perfect.

Pentru a aplica pentru angajari videochat, nu trebuie sa ai dimensiuni de top model, caci, paradoxal, in acest domeniu, personalitatea este cea care te ajuta sa faci performanta. Gusturile membrilor sunt extrem de variate si nu exista vreun tipar pe care trebuie sa il respecti din punct de vedere fizic.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa fii o persoana ingrijita, cocheta, optimista, vesela, serioasa, capabila sa treaca peste micile obstacole, inevitabile in orice cariera si sa dai dovada de implicare 100%.

In al doilea rand, trebuie sa fii o persoana ambitioasa, care sa ofere tot ce are mai bun acestui job si, in mod sigur, efortul tau nu va ramane nerasplatit. In cadrul unui studio de top asa cum este Studio 20, exista numeroase modele care castiga pana la 10.000 de dolari lunar. Ceea ce trebuie sa retii este faptul ca un model care aplica pentru angajari in videochat in cadrul unui studio prestigios are un program flexibil, adica isi poate stabili singura care sunt turele in care va lucra. Atentie insa, acest lucru nu inseamna ca poti munci doar cand si daca ai chef. In acest ritm, nu vei reusi niciodata sa te dezvolti profesional si nu vei avea parte de incasarile fabuloase pe care ti le doresti.

Chiar daca programul este flexibil, ar trebui sa cumulezi minimum 40 de ore pe saptamana, la fel ca la oricare alt job, pentru a avea siguranta ca iti atingi obiectivele propuse. Totul depinde doar de tine, de implicarea de care dai dovada si de efortul depus.

In al treilea rand, ia-ti inima in dinti si stabileste un interviu in cadrul celui mai bun studio de videochat din Romania. Chiar daca isi doresc o cariera in domeniul videochatului, multe tinere fac greseala de a se feri, din diverse motive, sa aplice pentru angajari in videochat si sa mearga la un interviu. Insa, ceea ce nu stiu ele este ca doar asa se pot convinge de conditiile de lucru de care vor avea parte, pot afla detalii pe care nu le pot afla din alte parti si pot sta de vorba cu modele care lucreaza acolo.

Asadar, daca vrei sa aplici pentru un job ca model in cadrul celui mai bun studio de videochat din Romania, sfatul nostru este sa stabilesti un interviu, in care vei afla tot ceea ce te intereseaza.

Ai la dispozitie 3 optiuni prin care poti lua legatura cu reprezentantii Studio 20:

– Suna la numarul 0748777757;

– Trimite un email pe adresa contact@studio20.com;

– Completeaza formularul de „Angajari in videochat” de pe site.

Fara doar si poate, in cel mai scurt timp vei fi contactata de catre unul dintre reprezentantii Studio 20 pentru a stabili un interviu intr-una din cele 17 locatii, la alegerea ta. Alege sa iti schimbi viata in bine si aplica acum pentru angajari in videochat.

Au văzut: 182