wellcode pareri

Compania WellCode, care ofera programe de training/mentorat in IT pentru oricine doreste o cariera de succes in acest domeniu extrem de cautat, se bucura aproape exclusiv de recenzii pozitive in social media. In zilele noastre, generatia tanara, care da majoritatea programatorilor din Romania, isi ia informatiile mai degraba de pe retelele de socializare decat din media clasica. Tocmai din acest motiv, existenta unor opinii reale, exprimate liber si in deplina cunostinta de cauza, este esentiala pentru cei care vor sa achizitioneze un produs sau un serviciu – in acest caz, cursuri de pregatire pentru a devenit IT-ist cu acte in regula.

Citind acest articol in continuare, vei afla despre WellCode recenzii de la tineri care au absolvit programul de mentorat si au reusit sa isi gaseasca un job in scurt timp, bazandu-se la interviul de angajare pe cunostintele dobandite in timpul trainingului. Desi inevitabil exista si cateva comentarii de tipul „WellCode teapa„, este important de precizat ca toate acestea provin de la persoane care nu au apucat sa finalizeze studiile in cadrul companiei fondate la Cluj-Napoca, ci le-au abandonat in momentul in care au realizat ca nu pot face fata ritmului impus. Fara alte introduceri, iata cateva dintre mesajele postate pe Facebook de unii dintre cei mai proaspeti programatori din tara noastra:

WellCode pareri. „Vreau sa va anunt ca m-am angajat pe o pozitie de Apprentice Software Engineer. Am intrat in programul WellCode fara sa stiu sa afisez ‘Hello World’ pe ecran, practic de la zero, si am ajuns la un nivel care sa fie apreciat de o firma mare din domeniu. Ei mi-au propus sa lucrez pe un proiect foarte interesant. Daca ascultati de mentorii companiei WellCode si lucrati cat de mult puteti, o sa va angajati 100% in domeniu. Va urez succes!”

„Acest program de mentorat chiar da roade! Luni, am semnat primul meu contract in calitate de Junior Software Developer, pe o perioada nedeterminata”

„Am primit o oferta pe partea de Front-End (React) de la o companie IT cu sediul in Iasi. Parcursul meu in programul WellCode nu a fost mereu constant, insa toate sfaturile expertilor, simularile de interviu si baza pe care am dobandit-o aici m-au facut sa ma descurc foarte bine la interviu”

„Acum o saptamana, am avut un interviu pentru o firma IT din Timisoara, la care a iesit totul foarte bine. Le-au placut proiectele mele personale, au inteles ca am acumulat anumite cunostinte la WellCode, iar astazi am primit si oferta din partea lor si, practic, ma pregatesc de primul meu job”

„Dupa ani buni petrecuti intr-un alt domeniu, anul trecut am hotarat ca este timpul pentru o schimbare si astfel m-am apucat sa invat programare de la zero. Sau, cum spuneam si intr-un mesaj anterior, poate chiar de la minus, avand in vedere ca vin din domeniul vanzarilor. In aceasta perioada, am progresat foarte mult din punct de vedere profesional si mi-am demonstrat inca o data ca, daca imi doresc cu adevarat, sunt serioasa si fac lucrurile asa cum trebuie, orice este posibil. Am fost sfatuita de specialistii WellCode, iar echipa mi-a ghidat pasii in fiecare moment, chiar si atunci cand eram blocata pentru ca nu intelegeam anumite notiuni sau probleme”

WellCode, fondata de Petru Trimbitas, fost olimpic la informatica si stagiar la Facebook si Google in Statele Unite ale Americii, se deosebeste de alte companii care ofera traininguri in domeniul programarii prin accentul pus pe practica, nu numai pe teorie; faptul ca expertii ofera doar indrumari, nu solutia finala, care trebuie gasita intotdeauna de cursanti; respectiv orientarea si catre pregatirea mentala, nu doar tehnica a viitorilor IT-isti, pentru cariera pe care o vor urma. Iar cifrele nu mint: 95% dintre absolventii acestui mentorat se angajeaza in domeniu, asa cum reiese si din exemplele concrete de mai sus.