cum poti promova gratuit website

Incepem sa intelegem din ce in ce mai bine importanta internetului pentru promvoarea afacerii noastre. Dar de cele mai multe ori, mai ales in perioadele dificile cum este cea prin care trecem, este foarte greu sa creezi un buget strict pentru promovare. Ei bine cei de la SiteCMS au scris un articol prin care prezinta sumar o modalitate de promvoare gratuita in mediul online – promovarea SEO.

Ce este SEO si cum ne ajuta promovarea SEO este foarte bine explicat in articolul de pe site-ul celor de la agentia de web development SiteCMS.

In principiu, procesul de optimizare SEO se refera la optimizarea site-ului din mai multe puncte de vedere. Exista 2 scopuri finale pentru care trebuiesc operate aceste optimzari:

  • utilizatorii care interactioneaza cu site-ul tau sa aiba o experienta cat mai placuta si usoara si sa gaseasca informatii cat mai interesante
  • motoarele de cautare precum Google sau Yahoo, sa gaseasca cat mai usor site-ul si informatiile din site, pentru a pozitiona site-ul tau cat mai sus in topul cautarilor organice.

Deci, daca ti-am stranit interesul, fa o vizita pe site-ul agentiei SiteCMS si citeste articolul despre “Ce inseamna SEO?” pentru a afla cum poti chiar tu sa faci primii pasi in optimizarea site-ului din punct de vedere SEO.

Au văzut: 5601