Știați că o persoană obișnuită va petrece aproximativ 3.452 de minute spălându-se pe dinți în acest an? Menținerea igienei dentare este importantă din mai multe motive. Dacă este neglijată sau ignorată, sănătatea orală poate avea implicații grave pe termen lung. O igienă orală precară poate duce la apariția cariilor dentare și a gingivitei (cunoscută în mod obișnuit sub numele de boala gingivală), ceea ce, la rândul său, crește riscul de a dezvolta afecțiuni mai grave, cum ar fi boala parodontală și chiar boli de inimă.

Caracteristicile periuței de dinți electrice pe care trebuie să le căutați

Atunci când cumpărați cea mai bună periuță de dinți electrică, există câteva caracteristici la care ar trebui să fiți atenți. Aceste caracteristici te pot ajuta să găsești cea mai bună periuță de dinți electrică pentru nevoile și cerințele tale.

– Capetele de periuță – Capetele periuței de dinți trebuie înlocuite la fiecare trei luni. De asemenea, este important să rețineți că diferite capete sunt pentru diferite tipuri de periaj. De exemplu, un cap Floss Action este cel mai bun pentru persoanele cu aparat dentar sau cu dinți mai lungi. Un cap Deep Clean este cel mai bun pentru persoanele cu o rutină de periaj mai normală.

– Durata de viață a bateriei – O periuță de dinți cu o durată lungă de viață a bateriei poate fi un mare beneficiu pentru oricine care călătorește mult. De asemenea, este ideală pentru cei care au o rutină de dimineață lungă și au nevoie de o periuță de dinți care să le țină pe tot parcursul timpului.

– Încărcător – Cum vine periuța de dinți cu un încărcător? Are un încărcător USB? Există diferite opțiuni de prize?

– Cronometru – Un cronometru pe o periuță de dinți electrică poate fi grozav pentru cei care sunt noi în utilizarea unei periuțe de dinți electrice și au nevoie să țină evidența timpului în care s-au periat. De asemenea, poate fi util pentru cei care au o rutină de periaj mai lungă.

Cum să găsești cea mai bună periuță de dinți electrică pentru tine

Periuțele de dinți electrice vin în multe tipuri și prețuri diferite. Să îți dai seama exact care este cea mai bună periuță pentru tine poate fi dificil. De asemenea, puteți utiliza organigrama noastră „găsiți cea mai bună periuță de dinți electrică pentru dumneavoastră” pentru a vă ghida în acest proces!

– Care este bugetul tău? – Acesta este primul lucru de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați orice produs. Care este suma maximă pe care ești capabil să o cheltuiești pentru noua ta periuță de dinți? Există un anumit interval de preț în care încercați să vă încadrați? Stabilirea bugetului dumneavoastră de la început vă va ajuta să evitați orice cheltuială inutilă.

– Ce vă doriți de la noua dumneavoastră periuță de dinți? – Ce sperați să obțineți de la o nouă periuță de dinți? Ce ați dori să facă aceasta pentru dumneavoastră? Odată ce știi care sunt obiectivele tale, va fi mult mai ușor să găsești periuța de dinți potrivită pentru tine.

– Aveți vreo afecțiune medicală? – Aveți alergii sau afecțiuni medicale? Aveți un handicap care necesită un acces special? Dacă da, asigurați-vă că orice nouă periuță de dinți pe care o luați în considerare este compatibilă cu nevoile dvs. specifice.