Inchiriere corturi evenimente Inchiriere corturi evenimente

Închirierea corturilor poate fi un serviciu recomandat pentru o mare varietate de evenimente în aer liber. Este modalitatea perfectă de a organiza petreceri de ziua de naștere, întâlniri de companie, întâlniri de familie, petreceri de sărbători și multe alte evenimente de acest gen.

Dacă intenționați să aveți o nuntă în aer liber sau un alt tip de petrecere mare, atunci o închiriere corturi evenimente ar trebui să fie pe lista de sarcini. Să explorăm câteva detalii cu privire la aceste închirieri de corturi care vă vor ajuta să profitați la maximum de orice sărbătoare importantă.

Necesitatea închirierii unor corturi evenimente mari

Ca orice nuntă mare în aer liber sau alt tip de eveniment mare, evident că veți avea nevoie de un spațiu generos. Închirierea de corturi pentru evenimente vă va permite să păstrați toată lumea acoperită și protejată de averse, facilitând în același timp organizarea evenimentului în fiecare sezon. Dacă este necesar, puteți avea chiar două sau mai multe corturi mari pentru a împărți diferite activități, cum ar fi mâncarea și dansul.

Ți-am pregătit mai multe criterii de alege a unui cort. De-a lungul timpului am întâlnit o mulțime de persoane care nu au făcut cele mai bune alegeri deoarece nu au ținut cont de toate detaliile.

Număr de oaspeți – În primul rând, începeți cu numărul de oaspeți așteptat și tipurile de mese pe care intenționați să le utilizați. Dacă utilizați mese rotunde, care pot găzdui opt persoane, atunci veți avea nevoie de 100 de metri pătrați pentru fiecare masă.

Petrecere de nuntă – Mesele lungi sunt utilizate în mod tradițional pentru nunți. Numărați invitații la această petrecere, inclusiv mirii și împărțiți acest număr la patru. Acesta este numărul de mese de care veți avea nevoie.

Mese tip bufet – Fiecare masă tip bufet de 8 picioare va avea nevoie de 100 de metri pătrați de spațiu, care va include spațiu pentru servire.

Spațiul de dans – Dacă intenționați să aveți o formație pe scenă sau un ring de dans, va trebui să calculați și spațiul necesar pentru acestea.

Accesorii disponibile pentru corturi

În plus față de cortul în sine, există câteva tipuri de accesorii pentru corturi pe care poate doriți să le alegeți, în funcție de vreme și de alți factori. Dacă doriți să închideți complet petrecerea, închirierea pereților laterali pentru a vă proteja împotriva vântului sau pentru a oferi intimitate este o idee bună. De asemenea, puteți alege să adăugați ventilatoare sau încălzitoare pentru a vă asigura că toată lumea este confortabilă. Alte opțiuni includ pardoseala și iluminatul, care se adaugă cu siguranță aspectului general și funcționalității cortului.