analiza-meci-pariuri

Este important ca orice parior sa faca o analiza cat mai buna a meciului pe care va paria, astfel incat sa obtina si niste castiguri consistente din aceste pariuri. Analiza presupune ca pariorul sa aiba in vedere statisticile de baza, dar si procentele de dominare a unei echipe fata de cealalta echipa. El trebuie sa se uite peste timpul de posesie al balonului, dar si peste suturile la poarta, ocaziile clare de gol sau peste cartonasele galbene sau rosii.

Pariorul care prefera meciurile de fotbal live, trebuie sa se uite peste faptele masurabile, facand abstractie de renumele echipelor sau de celebritatea vedetelor care fac parte din componenta acestor echipe. Meciul de fotbal trebuie privit ca un raport de forte intre 2 echipe.

Care sunt criteriile pe care oprice parior trebuie sa le respecte?

Pariorul trebuie sa dea dovada de multa rigurozitate in analize fotbal pariuri, fiind atent la mai multe lucruri inainte de a alege meciul pe care sa parieze. Pariorul trebuie sa se intereseze de ocaziile de goluri ale unei echipe.

Atacurile sunt actiuni incisive ale unei echipe, aceste actiuni ducand la un corner, un sut de la 30 de metri sau o centrare, reprezentand asadar un mic pericol fata de poarta adversa. Oportunitatile sunt situatiile care implica un pericol real pentru poarta adversa. Un sut din afara careului respins de portar sau o lovitura de cap din 6.8 metri de linia de poarta reprezinta o oportunitate. In acelasi timp un duel unu la unu cu portarul care castiga mingea este o alta oportunitate.

Alte criterii la fel de importante

Pariorul trebuie sa analizeze competitia, dar si echipele care se infrunta in cadrul ei. Este foarte important ca pariorul sa cunoasca foarte bine competitia inainte de a face orice fel de pariu. El trebuie sa stie cateva detalii despre echipele care se confrunta, dar si lucruri despre particularitatile acestor echipe.

Se intampla de multe ori ca o formatie mult mai bine cotata intampina probleme cu un anumit tip de adversar, el fiind chiar si inferior din punct de vedere valoric. Un alt lucru de care orice parior se poate interesa este pozitia din clasament a formatiilor care se confrunta in meciul respectiv. Pariorul va sti si daca terenul constituie un avantaj pentru echipa gazda. Sunt unele echipe care au evolutii mai bune pe un teren strain decat in fata propriilor suporteri, de aceea pariorul trebuie sa tina cont de acest lucru.

Au văzut: 9103