Combinația dintre monacolin K, Guggul, extractele de păpădie, anghinare, Coenzima Q10, trestie de zahăr din suplimentul Policol One aduce următoarele beneficii organismului:

– contribuie la scăderea nivelului de colesterol;

– crește nivelul HDL (colesterolul bun);

tratament trigliceride și colesterol mărit;

– curăță vasele de plăci și depuneri;

– protejează inima;

– scade riscul de accident vascular cerebral.

Orezul roșu fermentat face parte din dieta chinezească tradițională de secole și este un produs secundar al fermentației orezului preparat, în combinație cu drojdia Monascus purpureus.

Precum medicamentele pe baza de statine pentru micșorarea colesterolului, monacolinii prezenți în orezul roșu fermentat împiedică producerea de colesterol prin inhibarea enzimei HMG-CoA reductază care produce colesterolul LDL (“rău”).

Conform studiilor, oamenii cu colesterol crescut care au luat extract de drojdie de orez roșu timp de doua sau trei luni au prezentat un nivel mai scăzut al colesterolului total și LDL, precum și al trigliceridelor.

Astfel, are loc și îmbunătățirea circulației sângelui și a sănătății cardiovasculare. Se recomandă asocierea orezului roșu fermentat cu suplimente pe bază de Coenzima Q 10 pentru a reduce potențialele efecte secundare asupra energiei musculare.

Crescut în India, Guggul este un copac care emană o sevă rășinoasă din incizii care se fac în scoarța sa. Această sevă rășinoasă este procesată și purificată și apoi standardizată pentru o cantitate dată din constituenții săi activi – Z și E Guggulsteroni.

Acești doi compuși sunt steroli vegetali cu un grad ridicat de bioactivitate umană și s-a demonstrat în studii că afectează multe procese biologice, inclusiv metabolismul tiroidian, gestionarea colesterolului și funcția cutanată. În fiecare dintre aceste zone, Guggulsteronele s-au arătat în studii că sunt modulatori foarte eficienți cu o potență aproape asemănătoare medicamentului.

Guggul Formula este un detoxifiant natural al organismului, ajutând la eliminarea toxinelor din țesuturi și preîntâmpinând reacumularea acestora. Efectul purificator duce la îmbunătățirea stării generale de sănătate a organismului și la întărirea sistemului imunitar.

Stimulând metabolismul, Guggul Formula ajută automat la dizolvarea grăsimilor, reducerea valorilor crescute ale colesterolului, îmbunătățirea digestiei și eliminarea produșilor reziduali, fiind un bun adjuvant al regimurilor de slăbire.

Păpădia și Anghinarea contribuie la funcția normală a stomacului și a ficatului. Păpădia poate normaliza nivelul de zahar din sânge și scade colesterolul și trigliceridele, în timp ce ridică nivelul de HDL. În plus, anghinarea poate ajuta la menținerea nivelului normal al lipidelor sanguine.

Policosanolul este un produs natural, extras din tulpina trestiei de zahar, fiind un produs cu efecte de scadere a nivelului de colesterol LDL si a trigliceridelor.

Au văzut: 49