Persoanele care isi doresc sa se bucure de independenta si sa poata pleca la drum la orice ora, fara a mai depinde de toate tipurile de mijloace de transport in comun au nevoie de masini de calitate, pe care sa le conduca cu drag.

A investi in auto rulate achizitioneate in leasing este o optiune extrem de prietenoasa si eficienta pentru soferii care nu vor sa apeleze la credite bancare. Inainte de a semna, insa un contract de leasing, ei trebuie sa stie care sunt cele mai importante motive pentru care este recomandat sa faca acest lucru!

Leasing-urile auto, usor de obtinut

Leasing-urile auto au inceput sa castige din ce in ce mai mult teren pe piata auto din Romania, tocmai datorita faptului ca sunt mai permisive decat creditele bancare si se impart in mai multe categorii, in functie de preferintele beneficiarilor. De exemplu, soferii trebuie sa stie ca se pot orienta catre una dintre urmatoarele variante:

  • leasing-uri operationale: beneficiarii nu trebuie sa plateasca in acest caz decat rata lunara aferenta imprumutului, intrucat compania cu care aleg sa colaboreze achita celelalte costuri aferente. In acelasi timp, daca la un moment dat, autoturismele trebuie duse in service in timpul perioadei contractuale, soferii primesc o alta masina la schimb pana cand reparatiile sunt gata;
  • leasing-uri financiare: prin intermediul unor contracte de acest tip, beneficiarii trebuie sa achite lunar atat rata pentru leasing, cat si asigurarile necesare pentru autoturisme, dar si taxele pentru acestea si reparatiile, atunci cand ele sunt necesare. La finalul perioadei contractuale, beneficiarii devin automat proprietari ai autoturismelor.

Masinile la mana a doua, atractive din punct de vedere financiar

Un alt motiv pentru care este recomandat ca soferii sa opteze pentru autoturismele second hand este acela ca astfel vor plati costuri mult mai mici, decat daca ar investi intr-unele noi, din showroom. Oamenii trebuie sa isi cantareasca intotdeauna foarte bine veniturile si sa isi aleaga masinile in functi de ceea ce isi permit. Din fericire, ei au la dispozitie o gama extrem de larga de autoturisme second hand, indiferent daca le prefera pe cele sport, pe cele de teren sau masinile fiabile si usor de manevrat in oras.

Deprecierea autoturismelor, mai putin importanta

Daca in situatia in care oamenii isi cumpara autoturisme noi, masinile se depreciaza foarte repede, iar pretul la care pot fi vandute ulterior scade considerabil, cand vine vorba despre modelele la mana a doua, lucrurile sunt diferite. Soferii pot alege singuri cat de vechi sa fie masinile in care investesc, insa cu mentiunea ca ei nu trebuie sa orienteze catre unele cu mai mult de 4 – 5 generatii in urma. Mai exact, beneficiarii leasing-urilor nu trebuie sa-si faca griji in privinta deprecierii autoturismelor, la fel cum ar face-o cand ar cumpara modele noi, de ultima generatie.

O paleta larga de optiuni

Nu in ultimul rand, important de mentionat este faptul ca paleta de autoturisme second hand este intotdeauna mult mai larga decat a celor noi. Asta inseamna ca soferii isi pot alege masina preferata dupa ce o compara cu ultimul model al brandului respectiv, dar si cu alte autoturisme similare. Este vorba despre o metoda eficienta prin care beneficiarii de leasing-uri pot fi siguri ca iau cea mai buna decizie! Aici gasesti auto rulate de top: https://auto-leasing.ro/masini-second-hand/.

Auto-Leasingcolaboreaza atat cu persoane fizice, cat si cu persoane juridice care au nevoie de autoturisme rulate, oferindu-le acces la variantele puse la dispozitie de partenerii lor de top. Tiriac Lesing, IDEA Leasing si Raiffeisen Leasing sunt doar 3 dintre companiile care dispun de masini pe care le ofera soferilor prin contracte de leasing!

Au văzut: 22666